Ο Τζάρεντ Λέτο είδε το χάρο με τα μάτια του (pic)

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζάρεντ Λέτο παραλίγο να σκοτωθεί ενώ έκανε αναρρίχηση στη Νεβάδα.

Ο Τζάρεντ Λέτο είδε το χάρο με τα μάτια του (pic)

Ο Τζάρεντ Λέτο αποκάλυψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως βρέθηκε να αιωρείται 200 μέτρα πάνω από το έδαφος όταν ένας βράχος σχεδόν έκοψε το σχοινί του.

«Δεν θέλω να ακουστώ δραματικός, αλλά εκείνη τη μέρα παραλίγο να πεθάνω. Πήγα για ορειβασία με τον Άλεξ Χόνολντ στο Ρεντ Ροκ και εκεί είχα μία πτώση. Κοίταξα προς τα πάνω και μέσα σε δευτερόλεπτα το σχοινί άρχισε να κόβεται από τον βράχο, καθώς εγώ κρεμόμουν στον αέρα στα 200 μέτρα περίπου» έγραψε ο 47χρονος Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης.

Και συνέχισε: «Θυμάμαι να κοιτάζω το έδαφος προς τα κάτω. Ήταν μια περίεργη στιγμή, με λιγότερο φόβο, περισσότερο ρεαλισμό, και λίγη μελαγχολία. Η αδρεναλίνη ήρθε μετά όταν κατάφερα να φτάσω τον τοίχο. Τα καταφέραμε όμως και ζήσαμε να δούμε ακόμη μια μέρα. Γενικά ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό. Συνεχίσαμε να σκαρφαλώνουμε μέσα στη νύχτα...».

Ο Τζάρεντ Λέτο έχει εμφανιστεί σε χολιγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά και σε μικρότερες παραγωγές. Έγινε γνωστός για το ρόλο του ως Τζόρνταν Καταλάνο στη νεανική δραματική σειρά My So-Called Life.

Δείτε την ανάρτηση του Τζάρεντ Λέτο