And the Oscar goes to...: Αυτοί είναι οι νικητές 2020...

Η ιστοσελίδα cinemanews.gr προβλέπει τους νικητές των φετινών βραβείων OscarJoaquin Phoenix («Joker») και Renee Zellweger («Judy») θα πάρουν τα χρυσά αγαλματίδια.

And the Oscar goes to...: Αυτοί είναι οι νικητές 2020...

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 92ης απονομής των Oscar, κι ενώ οι κάλπες έχουν κλείσει από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, η ιστοσελίδα cinemanews.gr προβλέπει -μετά βεβαιότητας- τους νικητές των φετινών βραβείων Oscar.

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος 8.469 μέλη της Ακαδημίας και για πρώτη φορά φέτος η ψηφοφορία έγινε αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Για πρώτη φορά επίσης φορά η Ακαδημία τοποθέτησε τόσο νωρίς την απονομή, στις 9 Φεβρουαρίου.

Στην Κατηγορία Καλύτερης Ερμηνείας η ιστοσελίδα cinemanews.gr προβλέπει ότι νικητές θα είναι ο Joaquin Phoenix («Joker») στους Άνδρες και η Renee Zellweger («Judy») στις Γυναίκες.

Γράφει συγκεκριμένα

Όπως έχει συμβεί στις τελευταίες απονομές, έτσι και φέτος οι τέσσερις κατηγορίες ερμηνείας μοιάζει να έχουν "κλειδώσει" από νωρίς. Το Oscar A' Ανδρικού ρόλου θα πάει στον Joaquin Phoenix («Joker») και το Oscar Α' Γυναικείου ρόλου θα πάει στη Renee Zellweger («Judy»). Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν. Στην κατηγορία του Β' Ανδρικού ρόλου το Oscar θα πάει στον Brad Pitt («Once Upon a Time in Hollywood» και στην κατηγορία του Β' Γυναικείου ρόλου για το Oscar η Laura Dern είναι το μεγάλο φαβορί για την ερμηνεία της στο «Marriage Story». Εάν συμβεί ανατροπή στην τετράδα, αυτή μάλλον θα είναι στον Β' Γυναικείο ρόλο με τη Scarlett Johansson («Jojo Rabbit») να είναι το αουτσάιντερ που θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη. Ειδικά αν η ταινία του Taika Waititi έχει πάρει φόρα με νίκες και σε άλλες κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη

ΟΣΚΑΡ 2020: ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ! (VID)

POLL - ΒΡΑΒΕΙΑ OSCAR 2020: Προβλέψτε τους νικητές σε 6 κατηγορίες!

Ποιο κανάλι τα δείξει τα Όσκαρ 2020