Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν έχει «χρόνο να πεθάνει» στο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμος Μποντ «No Time to Die», της 25ης ταινίας για τον περίφημο βρετανό πράκτορα 007, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκρεγκ.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν έχει «χρόνο να πεθάνει» στο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ

Προβλήματα… εμπιστοσύνης αντιμετωπίζει ο Ντάνιελ Κρεγκ στο πρώτο τρέιλερ του «No Time to Die», της 25ης ταινίας στο franchise του Τζέιμς Μποντ και της τελευταίας με πρωταγωνιστή τον Κρεγκ, ο οποίος έπειτα θα κρεμάσει το κουστούμι του πράκτορα 007 μια και καλή.

Το κλιπ ξεκινάει με τον Κρεγκ να λέει στη Λεά Σεϊντού πως «όλοι έχουμε τα μυστικά μας, απλά δεν γνωρίζουμε τα δικά σου πρώτα» σε μια σεκάνς κυνηγητού, προτού δούμε τον Ρέιφ Φάινς να δηλώνει ανησυχητικά ότι ο κόσμος οπλίζεται γρηγορότερα από όσο μπορούμε να το διαχειριστούμε. Πού είναι όμως ο Τζέιμς Μποντ;

Κρυμμένος σε μια μυστική εξωτική τοποθεσία, αλλά όχι για πολύ. Διότι ο κόσμος τον χρειάζεται για ακόμα μια φορά και είναι ο μόνος που μπορεί να τον σώσει. Τότε στο τρέιλερ κάνει την εμφάνισή της η Λασάνα Λιντς, μία ακόμα πράκτορας 007 της MI6, η οποία αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Μποντ στη δύσκολη αποστολή του.

Αυτή θα είναι η τέταρτη ταινία στο κατασκοπικό franchise με τη λέξη «die» στον τίτλο, μετά τα «Live and Let Die» (1973), «Tomorrow Never Dies» (1997) και «Die Another Day» (2002). Η σκηνοθεσία της, μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ, έπεσε στα χέρια του ικανότατου Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Τζέιν Έιρ»).

To «No Time To Die» κυκλοφορεί στις 2 Απριλίου.

Πηγή: Αθηνόραμα

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας