Jungle Cruise - To τρέιλερ της νέας ταινίας της Disney (vid)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας της Disney «Jungle Cruise», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Dwayne “The Rock” Johnson και Emily Blunt. Θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2020.

Jungle Cruise - To τρέιλερ της νέας ταινίας της Disney (vid)

H νέα περιπέτεια της Disney, Jungle Cruise, με πρωταγωνιστές τους Dwayne “The Rock” Johnson και Emily Blunt θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου 2020. Το τρέιλερ της ταινίας, μάλιστα, κυκλοφόρησε και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Jaume Collet-Serra (The Orphan), ενώ το σενάριο είναι του Michael Green (Logan). Η ταινία βασίζεται, όπως και οι ταινίες του franchise Πειρατές της Καραϊβικής, στο τρενάκι που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο Walt Disney World, στο πλαίσιο του οποίου το κοινό περνάει μέσα από διάσημους ποταμούς του κόσμου.

H υπόθεση της ταινία θα διαδραματίζεται στον Μεσοπόλεμο και συγκεκριμένα την περίοδο της Μεγάλης Ύφεσης στις ΗΠΑ. Ο Dwayne Johnson θα υποδυθεί έναν καπετάνιο ποταμόπλοιου που αναλαμβάνει να βοηθήσει μια επιστήμονα μαζί με τον αδερφό της να εντοπίσουν μέσα στη ζούγκλα ένα δέντρο που έχει ιαματικές ιδιότητες. Το τρίο θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τις φυσικές δυσκολίες της ζούγκλας, αλλά και μια επικίνδυνη γερμανική αποστολή.

Μεταξύ άλλων, η ταινία φαίνεται να αποτίνει φόρο τιμής στην ταινία The African Queen, που έκανε πρεμιέρα το 1951 με πρωταγωνιστές τους Humphrey Bogart και Katharine Hepburn. Αυτή θα είναι κατά σειρά η 6η συνεργασία της Blunt με τη Disney, καθώς τον προσεχή Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα στο σινεμά η ταινία Mary Poppins Returns με την δημοφιλή ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.