5+1 θερινά σινεμά της Αθήνας για μαγικές βραδιές στην πόλη!

Καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει θερινό σινεμά και το fosonline.gr σας ξεναγεί στους ομορφότερους κινηματογράφους της Αθήνας.

5+1 θερινά σινεμά της Αθήνας για μαγικές βραδιές στην πόλη!

Η Αθήνα έχει τις δικές της ομορφιές το καλοκαίρι. Οι ζεστές της βραδιές προσφέρονται για βόλτα με φίλους, κρύες μπύρες καλή παρέα και φυσικά ταινίες κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό.

Το fosonline σας παρουσιάζει τους καλύτερους θερινούς κινηματογράφους της πρωτεύουσας για μαγικές βραδιές στην πόλη.

Cine Φιλοθέη

Πλ. Δροσοπούλου, Φιλοθέη

Εξαιρετικά ευρύχωρο και καταπράσινο, χωρίς εξωτερικούς θορύβους λόγω της τοποθεσίας του, το Cine Φιλοθέη είναι μια φανταστική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν μια καλοκαιρινή προβολή εκτός κέντρου.

Cine Φλοίσβος

Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου (πλησίον Μαρίνας)

Συνδυάζεται εύκολα με καλοκαιρνή βόλτα στη Μαρίνα Φλοίβου. Το εισιτήριο είναι πιο... τσιμπημένο λόγω τοποθεσίας, αλλά αξίζει έστω και για μία φορά να δει κανείς ταινία δίπλα στη θάλασσα.

Λιλά

Νάξου 115, Αθήνα 111 41

Στην «καρδιά» των Πατησίων υπάρχει το γραφικό Λιλά. Μικρό αλλά περιποιημένο με μεγάλη γκάμα ταινιών, υπόσχεται όμορφες νύχτες κάτω από αθηναϊκό ουρανό.

Cine Paris

Κυδαθηναίων 22, Πλάκα

Οι συστάσεις είναι περιττές. Η ταράτσα του Cine Paris βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην Πλάκα με εξαιρετική θέα προς την Ακρόπολη. Συστήνεται σε ρομαντικούς και λάτρεις της πόλης για υπέροχες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Ζέφυρος

Τρώων 36, Άνω Πετράλωνα

Ένας από τους πιο ιστορικούς θερινούς κινηματογράφους στην Αθήνα. Λειτουργούσε από το 1932 ως θέατρο σκιών και βαριετέ, ενώ κατά τις επόμενες δεκαετίες άρχισε την προβολή των κινηματογραφικών ταινιών. Στις αρχές του '70 διέκοψε προσωρινά την λειτουργία του, για να επαναλειτουργήσει το 1988, προβάλλοντας κλασικές σινεφίλ ταινίες μέχρι σήμερα. Ένας χώρος με ιστορία σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της Αθήνας.

Ριβιέρα

Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια

Ένας παραδεισένιος κήπος στην καρδιά των Εξαρχείων, πάνω στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής που γυρνάει το χρόνο πίσω με διαλεγμένες και ποιοτικές ταινίες. Αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα από τα πιο μαγικά μέρη της καλοκαιρινής Αθήνας!