Ξανά «Μόνος στο Σπίτι»... αυτή τη φορά από την Disney

Η πολυεθνική εταιρία ετοιμάζει reboot 4 γνωστών οικογενειακών κωμωδιών.

Ξανά «Μόνος στο Σπίτι»... αυτή τη φορά από την Disney

Η Disney εξαγόρασε πριν λίγες μέρες την ραδιοτηλεοπτική εταιρία «Fox» και αποφάσισε να αξιοποιήσει όσα είχε εκείνη να της προσφέρει.

Μέσα σε αυτά βρίσκονται και οι τίτλοι 4 γνωστών και πετυχημένων, οικογενειακών κωμωδιών όπως «Μόνος στο σπίτι», «Μια νύχτα στο μουσείο», «Μια ντουζίνα μπελάδες», «Το ημερολόγιο ενός γκρινιάρη».

Τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν με αυτά δεν ξέρουμε, αν δηλαδή πρόκειται για reboot ταινιών ή εξ ολοκλήρου νέες τηλεοπτικές σειρές. Αυτό που ξέρουμε είναι πως έχουν αποφασίσει να της ενσωματώσουν στα σημερινά γεγονότα, για να είναι πιο κοντά στη νέα γενιά θεατών. Αν τώρα αυτό σημαίνει πως ο Kevin θα ρωτάει τη Siri ιδέες για να "εξολοθρεύσει" τους ληστές ή αν ο Larry θα κάνει vlog στο Youtube με την εμπειρία του από την νύχτα που έζησε με ζωντανά εκθέματα μουσείου, θα χαρούμε πολύ να τα δούμε.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί τα παιδικά μας χρόνια θα ξανά ζωντανέψουν στην νέα πλατφόρμα που ετοιμάζει η πολυεθνική εταιρία, «Disney+». Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο του Netflix το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις παραγωγές της, της Fox, του ESPN και του Hulu.