Η Jennifer Lawrence ως «Mob Girl» στην νέα ταινία του Paolo Sorrentino

Ένα έργο που θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία της μοναδικής γυναίκας που έγινε ένα με τον υπόκοσμο, Arlyne Brickman.

Η Jennifer Lawrence ως «Mob Girl» στην νέα ταινία του Paolo Sorrentino

Για πρώτη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου η μαφία θα έχει άρωμα γυναίκας, αφού ο Ιταλός σκηνοθέτης, Paolo Sorrentino, ετοιμάζεται να μεταλαμπαδεύσευει στον κόσμο την ιστορία της Arlyne Brickman, μέσα από την - σίγουρα εξαιρετική - ερμηνεία της Jennifer Lawrence.

Το κινηματογραφικό project έχει ως υπόβαθρο, το βιβλίο της βραβευμένης με Πούλιντζερ συγγραφέα, Teresa Carpenter, με τίτλο «Mob Girl: Η ιστορία μιας γυναίκας στον υπόκοσμο».

Ποια είναι όμως το «Mob Girl» και γιατί η ζωή της έγινε βιβλίο και τώρα μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη;

Η Arlyne Brickman, ήταν μια Εβραία γυναίκα η οποία γνώρισε από κοντά τον κόσμο της μαφίας. Ζούσε στη Νέα Υόρκη και την περίοδο του 1950 συναναστρεφόταν κάποιους Ιταλούς μαφιόζους του «Lower East Side». Γοητευμένη από τον "ελεύθερο" τρόπο ζωής τους και από το χρήμα που έρεε άφθονο, στράφηκε στο δρόμο του εγκλήματος. Διασκέδαζε μαζί τους στα night club, τους ξελόγιαζε, έγινε σύζυγος ενός μεγάλου ονόματος της μαφίας και ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όλα αυτά τα απαρνήθηκε μέσα σε ένα βράδυ: κάποιοι gangster την έδειραν και την βίασαν και από τότε στράφηκε εναντίον τους. Κατάλαβε πως κανένας από όλους αυτούς δεν την υπολόγιζε επειδή ήταν γυναίκα και έτσι άρχισε να λειτουργεί ως πληροφοριοδότης του FBI. Κατάφερε, μάλιστα να συμβάλει στην εξάρθρωση της μαφιόζικης οικογένειας των Colombo.

Μια πανέξυπνη γυναίκα, μια δυναμική femme fatale και μια ηρωίδα με διπλό ρόλο. Ναι, ναι η Jennifer Lawrence ακούγεται ιδανική για να την ενσαρκώσει!