Ο... Superman και η... Eleven μαζί στη νέα ταινία Sherlock Holmes!

Αν δεν το γνωρίζατε, ήρθε η ώρα να μάθετε ότι ο διάσημος ντετέκτιβ είχε μια αδερφή την Enola, η οποία θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία.

Ο... Superman και η... Eleven μαζί στη νέα ταινία Sherlock Holmes!

Η Enola Holmes είναι η μικρή αδερφή του Sherlock Holmes, ένας χαρακτήρας που επινόησε η Nancy Springer μέσα από την παιδική σειρά βιβλίων της «The Enola Holmes Mysteries». Η κυκλοφορία των βιβλίων ξεκίνησε το 2006 αποτελούνται από 6 ιστορίες, με πρώτη την «Υπόθεση του Χαμένου Μαρκησίου».

Η κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι με πρωταγωνίστρια την Bobby Millie Brown - γνωστή ως Eleven από την επιτυχημένη σειρά του Netflix «Stranger Things».

Ο πιο διάσημος ντετέκτιβ όλων των εποχών, δεν θα βρίσκεται πολύ στο προσκήνιο καθώς το έργο θα ξετυλίγεται γύρω από την Enola, όμως θα υπάρχει μέσα στο έργο και το ρόλο του δεν θα τον υποδυθεί ούτε ο Robert Downey Jr, ούτε ο Benedict Cumberbach, αλλά ο Henry Cavill - γνωστός από το θρυλικό υπερήρωα της DC Superman. Την μητέρα της Enola, θα ενσαρκώσει η μεγάλη ηθοποιός Helena Bonham Carter ενώ το υπόλοιπο καστ αναμένεται να συμπληρωθεί από διάσημα ονόματα του Hollywood.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Harry Bradbeer - γνωστός από τις σειρές «Fleabag» και «Killing Eve» - και το σενάριο θα γράψει ο Jack Thorne - γνωστός από τη θεατρική μεταφορά του βιβλίου «Harry Potter and the Cursed Child».