Εντυπωσιάζει η νέα εμφάνιση της Wonder Woman

Η Gal Gadot απλά «λάμπει» στο νέο πόστερ του sequel της ταινίας που έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εντυπωσιάζει η νέα εμφάνιση της Wonder Woman

Το 2017 η ταινία «Wonder Woman» έγινε το απόλυτο blockbuster του καλοκαιριού, με άνοιγμα άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Gal Gadot ήταν το κέντρο της προσοχής και η ηρωίδα της Diana Prince λατρεύτηκε από τους φαν των κόμικ - και όχι μόνο - ενώ έγινε και πρότυπο εκατομμυρίων κοριτσιών.

Όλοι αναμέναμε το sequel της κινηματογραφικής επιτυχίας της DC και εχθές επιτέλους είχαμε επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα κυκλοφορήσει. Η σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως θα απολαύσουμε ξανά την αγαπημένη μας υπερηρωίδα το επόμενο καλοκαίρι, στις 5 Ιουνίου 2019.

Και ενώ τα νέα της κυκλοφορίας μας έχουν κάνει να θέλουμε να έρθει το 2020 τώρα, αυτό που πραγματικά μας έχει εκστασιάσει είναι η στολή της Wonder Woman!

Η νέα πανοπλία της Gal Gadot είναι πραγματικά μοναδική. Το νέο πόστερ της ταινίας «Wonder Woman 1984» δείχνει την ηρωίδα σαν να είναι ένα χρυσό άγαλμα: επιβλητική παρουσία που είναι έτοιμη για μάχη ενώ ταυτόχρονα μοιάζει με μια Αφροδίτη που έχει αναδυθεί από μια θάλασσα χρυσού.

Πολλοί φαν έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η νέα της στολή θυμίζει την απεικόνιση της Diana στα κόμικ, η οποία φοράει την «Golden Eagle Armor».

Δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο ακόμα, ούτε το story, ούτε το cast, ούτε τίποτα. Αν κρίνουμε όμως από την αφίσα ένα είναι σίγουρο, αυτή η ταινία θα είναι επική και θα σχολιαστεί πολύ.