Νέες ταινίες: Σύνορα, Αγκάθα, η Εξιχνίαση Ενός Φόνου, X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

Οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από 6/6. 

Νέες ταινίες: Σύνορα, Αγκάθα, η Εξιχνίαση Ενός Φόνου, X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

Μεγάλος αριθμός ταινιών κυκλοφορεί στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα. Το αλληγορικό θρίλερ του Αλί Αμπάσι, η μυθοπλασία μυστηρίου για την Αγκάθα Κρίστι, αλλά και το πολυαναμενόμενο X-Men: Dark Phoenix ξεχωρίζουν από τις κυκλοφορίες της εβδομάδας (6/6-12/6).

Σύνορα

Θρίλερ
Διάρκεια: 110'
Σκηνοθεσία: Αλί Αμπάσι
Παίζουν: Εύα Μελάντερ, Ίρο Μιλόνοφ, Γιόργκεν Θόρσεν

Η Τίνα, μια γυναίκα με δυσμορφία, έχει την ικανότητα να μυρίζει τα ανθρώπινα συναισθήματα, κάτι που τη βοηθάει πολύ ως συνοριοφύλακα. Μια μέρα, όμως, εμφανίζεται ένας μυστηριώδης άντρας με παρόμοια δυσμορφία και χωρίς μυρωδιά.

https://youtu.be/KY7QOYf1y2c

Αγκάθα, η Εξιχνίαση Ενός Φόνου

Μυστηρίου
Διάρκεια: 92'
Σκηνοθεσία: Τέρι Λόαν
Παίζουν: Ραλφ Ίνεσον, Ρουθ Μπράντλεϊ, Μπίμπι Κέιβ

Σε συγγραφικό αδιέξοδο και με προβλήματα στο γάμο της, η διάσημη συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου Αγκάθα Κρίστι δέχεται να διερευνήσει έναν άλυτο φόνο

Αντίο Φίλε

Αστυνομική
Διάρκεια: 115'
Σκηνοθεσία: Ζαν Ερμάν
Παίζουν: Αλέν Ντελόν, Τσαρλς Μπρόνσον, Μπριζέτ Φοσέ

Επιστρέφοντας από την Αλγερία, δυο Γάλλοι λεγεωνάριοι θα συναντηθούν στη Μασσαλία και θα πάρουν μέρος στη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου μιας μεγάλης εταιρίας. Όταν όμως το ανοίξουν θα διαπιστώσουν πως έχουν πέσει θύματα καλοστημένης πλεκτάνης.

Ποιος Σκότωσε τη Λαίδη Γουίνσλεϊ;

Αστυνομική
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθεσία: Χινέρ Σαλίμ
Παίζουν: Μεχμέτ Κουρτουλούς, Εζγκί Μολά, Εργκούν Κουγιουτσού

Μια Αμερικανίδα συγγραφέας δολοφονείται σ’ ένα από τα Πριγκηπόνησα. Ο επιθεωρητής Φεργκάν καταφθάνει από την Κωνσταντινούπολη για να διαλευκάνει την υπόθεση, θα βρεθεί όμως παγιδευμένος μέσα σε ένα λαβύρινθο από εθνικά και τοπικά μυστικά, ταμπού και ψέματα.

X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

Περιπέτεια
Διάρκεια: 113'
Σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ
Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέιμς Μακ Αβόι, Τζέσικα Τσάστεϊν, Σόφι Τέρνερ

Όταν μετά από ένα διαστημικό ατύχημα η Τζιν Γκρέι αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει, έρχεται σε σύγκρουση με τους X-Men σπέρνοντας τον όλεθρο. Ταυτόχρονα, μια ομάδα εξωγήινων που θέλει να καταστρέψει τη Γη προσπαθεί να πάρει την Γκρέι με το μέρος της.

Ένα Αγγελικό Πρόσωπο

Δραματική
Διάρκεια: 108'
Σκηνοθεσία: Βανεσά Φιλό
Παίζουν: Μαριόν Κοτιγιάρ, Αλμπάν Λενουάρ, Αϊλίν Ακσοΐ - Ετέξ

Η αλκοολική Μαρλέν μεγαλώνει μόνη της την οκτάχρονη Ελί. Παρορμητική και ψυχολογικά άστατη συχνά παραμελεί την κόρη της, η οποία αναζητά τρόπο να επανενωθεί με τη «χαμένη» μητέρα της.

Destiny

Σινεφίλ
Διάρκεια: 97'
Σκηνοθεσία: Φριτς Λανγκ
Παίζουν: Λιλ Νταγκόβερ, Βάλτερ Γιάνσεν, Μπέρνχαρντ Γκέτζκε

Ο Θάνατος δίνει σε μια νεαρή γυναίκα τρεις ευκαιρίες για να πάρει πίσω τον αγαπημένο της. Έτσι, εκείνη «ταξιδεύει» στην ιστορία και στη Βαγδάτη, τη Βενετία και την Κίνα, προσπαθώντας να σώσει τουλάχιστον μια ανθρώπινη ζωή που κινδυνεύει.

Η Κομπίνα

Κωμωδία
Διάρκεια: 93'
Σκηνοθεσία: Κρις Άντισον
Παίζουν: Αν Χαθαγουέι, Ρέμπελ Γουίλσον, Άλεξ Σαρπ

Η έμπειρη στις αυτοσχέδιες μικροκομπίνες Πένι ψάχνει για αρσενικά θύματα στην Κυανή Ακτή, πεδίο δράσης της σέξι, κοσμοπολίτισσας και high class Τζόζεφιν. Παρά τις προσπάθειες της τελευταίας να ξεφορτωθεί τον ανταγωνισμό, η Πένι επιμένει και μια απρόσμενη, αλλά εύθραυστη συμμαχία συνάπτεται.

Καζανόβα, η Τελευταία Αγάπη

Δραματική
Διάρκεια: 98'
Σκηνοθεσία: Μπενουά Ζακό
Παίζουν: Βενσάν Λιντόν, Στέισι Μάρτιν, Βαλέρια Γκολίνο

Το 1793 και στο τέλος της ζωής του, ο Τζιάκομο Καζανόβα εξομολογείται τον τελευταίο μεγάλο του έρωτα. Αυτόν που έζησε στο Λονδίνο με τη νεαρή πόρνη Μαριάν ντε Σαρπιγιόν.

Οι ταινίες κυκλοφορούν από το 6 Ιουνίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.