Νέες ταινίες: Αμάντα, Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3

Δείτε ποιες ταινίες κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη (11/4) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: Αμάντα, Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3

Η ταινία του Μικαέλ Ερς και η τρίτη ταινίας της αγαπημένου franchise κινουμένων σχεδίων, «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο Σας», ξεχωρίζουν από τις ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη (11/4) στις κινηματογραφίες αίθουσες.

Αμάντα

Δραματική
Διάρκεια: 107'
Σκηνοθεσία: Μικαέλ Ερς
Παίζουν: Βενσάν Λακόστ, Στέισι Μάρτιν, Ιζόρ Μουλτριέ

Σοκαρισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο της αδελφής του, ο νεαρός κι εντελώς απροετοίμαστος Νταβίντ αναλαμβάνει την κηδεμονία της μικρής ανιψιάς του.

Hellboy: Ξαναγύρισα Από την Κόλαση

Περιπέτεια
Διάρκεια: 120'
Σκηνοθεσία: Νιλ Μάρσαλ
Παίζουν: Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Μίλα Γιόβοβιτς, Ίαν Μακ Σέιν, Σάσα Λέιν

Ο Hellboy έρχεται αντιμέτωπος με τη μοχθηρή μάγισσα Νίμουε, η οποία αναγεννάται και απειλεί να αφανίσει την ανθρωπότητα.

Styx

Δραματική
Διάρκεια: 94'
Σκηνοθεσία: Βόλφγκανγκ Φίσερ
Παίζουν: Σουζάνε Βολφ, Γκίντιον Όντουορ Γεκέσα

Μια Γερμανίδα γιατρός ταξιδεύει με το ιστιοπλοϊκό της στον Ατλαντικό, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα ακυβέρνητο πλοίο γεμάτο μετανάστες. Οι αρμόδιες αρχές της συστήνουν αυστηρά μέσω ασυρμάτου να παραμείνει μακριά, λόγω κινδύνου υπερφόρτωσης του μικρού σκάφους της, αλλά καθώς η βοήθεια καθυστερεί εκείνη πρέπει να πάρει μια κρίσιμη απόφαση.

Όταν ο Βάγκνερ Συνάντησε τις Ντομάτες

Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 72'
Σκηνοθεσία Μαριάννα Οικονόμου

Σε ένα χωριό της Καρδίτσας δυο ξαδέλφια και πέντε γυναίκες αποφασίζουν να καλλιεργήσουν βιολογικές ντομάτες. Συσκευάζοντάς τις πρωτότυπα, φιλοδοξούν να εξάγουν τα προϊόντα τους σ’ όλο τον κόσμο.

After

Δραματική
Διάρκεια: 106'
Σκηνοθεσία: Τζένι Γκέιτζ
Παίζουν: Σέλμα Μπλερ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Τζόζεφιν Λάνγκφορντ

Η Τέσα είναι μια συνεσταλμένη νεαρή η οποία στον πρώτο κολεγιακό έτος της γνωρίζει τον υπερόπτη και μυστηριώδη Χάρντιν, τον οποίο ερωτεύεται. Εκείνη όμως έχει άλλη σχέση και αυτός ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Με Άλλο Πρόσωπο

Κοινωνική
Διάρκεια: 91'
Σκηνοθεσία: Μαλγκορζάτα Ζουμόφσκα
Παίζουν: Ματέους Κοσκιούκιεβιτς, Ανιέσκα Πόντσιαντλικ, Μαλγκορζάτα Γκόρολ

Ο Γιάτσεκ είναι ένας νεαρός Πολωνός, λάτρης του heavy metal και ζευγάρι με την αγαπημένη του Νταγκμάρα. Δουλεύοντας στην κατασκευή ενός γιγαντιαίου αγάλματος του Ιησού, του μεγαλύτερου στον κόσμο, θα πέσει θύμα ενός εργατικού ατυχήματος, το οποίο θα τον παραμορφώσει.

Ο Γαλαξίας

Σινεφίλ
Διάρκεια: 102'
Σκηνοθεσία: Λουίς Μπουνιουέλ
Παίζουν: Λοράν Τερζιέφ, Ντελφίν Σεϊρίνγκ, Μισέλ Πικολί, Πολ Φρανκέρ

Δυο προσκυνητές καθ’ οδόν προς την Κομποστέλα θα ξεκινήσουν ένα παράλληλο ταξίδι στο χρόνο, περνώντας από το μεσαίωνα στην εποχή του ρομαντισμού κι από εκεί στο σήμερα.

Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3

Animation
Διάρκεια: 104'
Σκηνοθεσία: Ντιν ντε Μπλουά

Ενώ ο Φαφούτης ανακαλύπτει τον έρωτα, ο Ψάρης καλείται να οδηγήσει τους δράκους στο μυθικό «Χαμένο Κόσμο», ένα απρόσιτο βασίλειο όπου θα είναι ασφαλείς απέναντι στο μοχθηρό και παντοδύναμο Γκρίμελ, που απειλεί να τους αιχμαλωτίσει.

Η Τέχνη Καταστρέφει

Δραματική
Διάρκεια: 105'
Σκηνοθεσία: Νίκος Κορνήλιος
Παίζουν: Κώστας Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν, Κάτια Λεκλέρκ Ο'Γουόλις

Μετά από ένα έμφραγμα, ένας διάσημος θεατρικός ηθοποιός καλεί τις δυο κόρες του από τη βόρεια Ευρώπη στην Αθήνα και τους προτείνει να ανεβάσουν έναν «Μάκβεθ» για τρεις.

Holy Boom

Κοινωνική
Διάρκεια: 99'
Σκηνοθεσία: Μαρία Λάφη
Παίζουν: Νένα Μεντή, Λούλι Μπίτρι, Αναστασία Ραφαέλα Κονίδη, Σάμουελ Ακινόλα

Ο νεαρός Φιλιππινέζος Ίγκε ανατινάζει με τους φίλους του ένα γραμματοκιβώτιο του ΕΛΤΑ. Έτσι θα καταστραφεί το γράμμα με τα ναρκωτικά που περιμένουν η Λένα και ο Μανού, ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τη θεούσα κυρία Θάλεια και ένας πολύτιμος φάκελος από τα Τίρανα με παραλήπτη την Άντια, όλοι τους συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία.

Οι ταινίες κυκλοφορούν από την Πέμπτη 11/4 στις κινηματογραφικές αίθουσες.