Νέες ταινίες: Οι Αδελφοί Σίστερς, Arctic, Σκιά

Δείτε ποιες νέες ταινίες κυκλοφορούν από την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: Οι Αδελφοί Σίστερς, Arctic, Σκιά

Η νέα ταινία του Ζακ Οντιάρ, η επιστροφή του Μαντς Μίκελσεν στη μεγάλη οθόνη αλλά και η περιπέτεια «Σκιά» ξεχωρίζουν από τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας. Αναλυτικά:

Οι Αδελφοί Σίστερς

Γουέστερν
Διάρκεια: 122'
Σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ
Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Γιόακιν Φίνιξ, Ριζ Αχμέντ, Τζον Σι Ράιλι

Στο Όρεγκον του 1851 δύο αδερφοί επαγγελματίες εκτελεστές αναλαμβάνουν να βρουν και να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα.

Arctic

Περιπέτεια
Διάρκεια: 97'
Σκηνοθεσία: Τζο Πένα
Παίζουν: Μαντς Μίκελσεν

Μετά την πτώση του αεροπλάνου του ένας άντρας μένει μόνος στην καρδιά της Αρκτικής. Κατασκευάζοντας δικό του καταφύγιο, αναζητώντας τροφή και αποφεύγοντας τους κινδύνους που καραδοκούν, όπως οι πολικές αρκούδες, προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή μέχρι κάποιος να τον εντοπίσει.

Σκιά

Περιπέτεια
Διάρκεια: 116'
Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού
Παίζουν: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γουάνγκ Κιανγιουάν

Στην Κίνα του 3ου αιώνα ο νεαρός βασιλιάς του Πέι προσπαθεί να διατηρήσει πάση θυσία ειρήνη με το διπλανό βασίλειο και να ξεχάσει την επανάκτηση της πόλης του Τζινγκ. Ο αρχιστράτηγός του και η «σκιά» του όμως έχουν διαφορετικά σχέδια.

Το Πάρκο των Θαυμάτων

Animation
Διάρκεια: 79'
Σκηνοθεσία: Ντίλαν Μπράουν

Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι που κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν όμως εκείνη στενοχωρηθεί βαθιά και το διώξει από τις σκέψεις της, οι ήρωές του θα ενωθούν για να την ξανακάνουν χαρούμενη και να σώσουν το «Πάρκο των Θαυμάτων» από την καταστροφή.

Οι Αγώνες μας

Κοινωνική
Διάρκεια: 98'
Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Σενέ
Παίζουν: Ρομέν Ντιρίς, Λετισιά Ντος, Λουσί Ντεμπέ

Ως μαχόμενος συνδικαλιστής, ο Ολιβιέ προσπαθεί καθημερινά να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων του στο εργοστάσιο. Όταν όμως η γυναίκα του εγκαταλείψει ξαφνικά την οικογένειά τους, εκείνος πρέπει να βρει έναν τρόπο να μείνει κοντά στα δύο μικρά παιδιά του και παράλληλα να αντιμετωπίσει τις έντονες εργασιακές απαιτήσεις.

Η Χήρα

Θρίλερ
Διάρκεια: 97'
Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν
Παίζουν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρό

Η Φράνσις βρίσκει μια γυναικεία τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης, την οποία επιστρέφει στην ιδιοκτήτριά της. Μια αινιγματική Γαλλίδα χήρα, με την οποία γρήγορα γίνονται φίλες. Τα κίνητρα της τελευταίας όμως δεν είναι τόσο αγνά…

Οι ταινίες κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 14 Μαρτίου.