Νέες ταινίες: Ψυχρή Καταδίωξη, Απαγορευμένες Συναντήσεις, Το Γύρισμα της Τύχης

Δείτε ποιες νέες ταινίες κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα (7/2 - 13/2) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: Ψυχρή Καταδίωξη, Απαγορευμένες Συναντήσεις, Το Γύρισμα της Τύχης

Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και η ταινία «Ψυχρή Καταδίωξη» ξεχωρίζει από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπως το παλαιστινιακό δράμα «Απαγορευμένες Συναντήσεις», αλλά και το ιρανικό «Το Γύρισμα της Τύχης».

Ψυχρή Καταδίωξη

Θρίλερ
Διάρκεια: 118'
Σκηνοθεσία: Χανς Πέτερ Μόλαντ
Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Έμι Ρόσαμ, Λόρα Ντερν, Τομ Μπέιτμαν

Ένας φιλήσυχος εκχιονιστής που μόλις έχει ανακηρυχτεί Πολίτης της Χρονιάς σε μια κωμόπολη των Βραχωδών Ορέων μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης. Όταν ανακαλύπτει πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας, η απόφασή του να εκδικηθεί θα τον φέρει αντιμέτωπο με έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Απαγορευμένες Συναντήσεις

Κοινωνική
Διάρκεια: 127'
Σκηνοθεσία: Μουαγιάντ Αλαγιάν
Παίζουν: Αντίμπ Σαφαντί, Σιβάν Κέρσνερ, Μάισα Αμπντ Ελχαντί

Μια Ισραηλινή κι ένας Παλαιστίνιος διατηρούν εξωσυζυγική σχέση, η οποία μετά από μια ασήμαντη παρεξήγηση θα μπλέξει άδικα και τους δυο τους σε μια περίπλοκη υπόθεση τρομοκρατίας.

Το Γύρισμα της Τύχης

Δραματική
Διάρκεια: 92'
Σκηνοθεσία: Ραμτίν Λαβαφιπούρ
Παίζουν: Αμίρ Τζαντιντί, Παρινάζ Ιζαντιάρ, Σαμπέρ Αμπάρ

Επιστρέφοντας από ένα πάρτι με τη γυναίκα του κι ένα φιλικό ζευγάρι, ο Φαρζάντ χτυπά κάτι με το αυτοκίνητό του. Μπερδεμένοι και προβληματισμένοι καταλήγουν όλοι στο σπίτι της κοπέλας, προσπαθώντας να αποφασίσουν το τι πρέπει να κάνουν.

Μια Νύχτα στην Κόλαση

Φαντασίας
Διάρκεια: 82'
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουρού
Παίζουν: Καίτη Φίνου, Αλίκη Παπαχελά, Σταμάτης Παγασαίος

Κάθε πενήντα χρόνια ένα τέρας τρομοκρατεί τους κατοίκους ενός χωριού, το οποίο διαφεντεύει ο άσπλαχνος γαιοκτήμονας Στασινός. Μόνον ο Αρτέμης αντιστέκεται στην απληστία και τις βρόμικες πρακτικές του, ο ίδιος που θα τολμήσει να τα βάλει με το ανίκητο τέρας.

Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα

Animation
Διάρκεια: 85'
Σκηνοθεσία: Όλεχ Μαλαμούζ

Ο Ρουσλάν, περιπλανώμενος καλλιτέχνης του δρόμου, ερωτεύεται την κόρη του βασιλιά, Μίλα, την οποία θα κλέψει ο μοχθηρός μάγος Τσόρνομορ. Έτσι, ο ρομαντικός νεαρός θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τη φέρει πίσω και να αποδείξει πως η αγάπη είναι ισχυρότερη από τα μάγια.

Scopophilia

Θρίλερ
Διάρκεια: 70'
Σκηνοθεσία: Ναταλία Λαμπροπούλου & Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου
Παίζουν: Κωνσταντίνος Λιάρος, Ηλέκτρα Καρτάνου, Νικίας Φονταράς

Ένας φοιτητής που προσπαθεί να τελειώσει το διδακτορικό του γίνεται μέσω του ίντερνετ μάρτυρας ενός φόνου. Στην προσπάθειά του να διαλευκάνει την υπόθεση μπαίνει στο στόχαστρο του δράστη.

Ο Χαρισματικός

Τρόμου
Διάρκεια: 93'
Σκηνοθεσία: Νίκολας ΜακΚάρθι
Παίζουν: Τέιλορ Σίλινγκ, Κολμ Φιόρε, Τζάκσον Ρόμπερτ Σκοτ, Μπρίτανι Άλεν

Η μητέρα ενός τρομερά ευφυούς γιου συνειδητοποιεί πως έχει αποκτήσει δολοφονικές υπερφυσικές δυνάμεις και αποφασίζει να βρει τρόπο να τον σταματήσει.