Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 7/2

Ο Λίαμ Νίσον σε ρόλο εκχιονιστή – εκδικητή και ένας σατανικά ευφυής πιτσιρικάς έρχονται στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα (video).

 Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 7/2

Ψυχρή Καταδίωξη

Το 2014 ο Χανς Πέτερ Μόλαντ υπέγραφε το «Με Σειρά Εξαφάνισης», ένα αιματοβαμμένο θρίλερ με φόντο το νορβηγικό ψύχος που έκλεινε το μάτι στον Κουέντιν Ταραντίνο και στους αδελφούς Κοέν. Μετά την επιτυχία του ετοιμάζεται για το αγγλόφωνο ριμέικ του, με τον αγέραστο action hero Λίαμ Νίσον να ενσαρκώνει έναν φιλήσυχο εκχιονιστή σε μια απομακρυσμένη κωμόπολη, ο οποίος μαθαίνει πως ο γιος του είναι νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα ο γιος του δολοφονήθηκε, παίρνει την απόφαση να εκδικηθεί το θάνατό του. Η οργισμένη αποστολή του θα τον φέρει απέναντι σε έναν αδίστακτο μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

Ο Χαρισματικός

Αμερικανική ταινία τρόμου με πρωταγωνίστρια την Τέιλορ Σίλινγκ, η οποία ενσαρκώνει μια μητέρα ενός τρομερά έξυπνου αγοριού που κυριεύεται από υπερφυσικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια αυτή τη σκοτεινή του πλευρά.

Απαγορευμένες Συναντήσεις

Παλαιστινιακό δράμα για μια επικίνδυνη ερωτική σχέση στη σύγχρονη Ιερουσαλήμ. Μια Ισραηλινή και ένας Παλαιστίνιος διατηρούν εξωσυζυγική σχέση η οποία κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, όταν μια μεταμεσονύκτια συνάντησή τους πάει στραβά. Οι συνέπειες εκείνης της βραδιάς διαρκώς αυξάνονται και απειλούν να τινάξουν τις ζωές τους στον αέρα.

Το Γύρισμα της Τύχης

Ιρανικό ψυχολογικό θρίλερ. Μια παρέα επιστρέφοντας με αυτοκίνητο από ένα πάρτι χτυπά κάτι στο δρόμο, το οποίο όμως κανείς δεν έχει δει. Φτάνοντας στο σπίτι προσπαθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν, η συζήτηση όμως βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που φτάνουν στα άκρα τις μεταξύ τους σχέσεις.

Η Κλεμμένη Πριγκίπισσα

Ουκρανικό animation. Ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης ονειρεύεται να γίνει ιππότης, όταν όταν ερωτεύεται κεραυνοβόλα την κόρη του βασιλιά. Τότε, όμως, ένας μοχθηρός μάγος απαγάγει την πριγκίπισσα, και ο καλλιτέχνης αδιαφορώντας για τους κινδύνους, ξεκινά μια επική περιπέτεια διάσωσης για να τη σώσει και να αποδείξει την αγάπη του.

Μια Νύχτα στην Κόλαση

Αλληγορική φαντασία του Νίκου Κουρού. Ένα τέρας εμφανίζεται και τρομοκρατεί τους κατοίκους ενός χωριού, σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ τους. Ο αδίστακτος άρχοντας του χωριού, αφού κατάφερε και πήρε με ύπουλο τρόπο τα χωράφια των κατοίκων, τους έχει τώρα να δουλεύουν σαν σκλάβοι στην ίδια τους τη γη. Εμπόδιο στα σχέδια του ένας άντρας, που επικαλούμενος το νόμο κράτησε την περιουσία του και αντιτίθεται στις παγίδες που του στήνει ο άρχοντας.

ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ