Νέες ταινίες: «Ποιος θα σου Τραγουδήσει», «Bumblebee», «Μαίρη Πόπινς»

Δείτε ποιες νέες ταινίες θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα (20/12-26/12) στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Νέες ταινίες: «Ποιος θα σου Τραγουδήσει», «Bumblebee», «Μαίρη Πόπινς»

Η αλμοδοβαρική νέα ταινία του Κάρλος Βερμούτ «Ποιος θα σου τραγουδήσει», η νοσταλγική, κινηματογραφική αναπαράσταση του πολυαγαπημένου ήρωα των transformers «Bubblebee», καθώς και το σίκουελ-reboot της πολυαγαπημένης ταινίας της Disney το 1964, «H Μαίρη Πόνινς Επιστρέφει» ξεχωρίζουν από τις νέες ταινίες της εβδομάδας. Αναλυτικά:

Ποιος θα σου Τραγουδήσει

Δραματική
Διάρκεια: 125'
Σκηνοθεσία: Κάρλος Βερμούτ
Παίζουν: Νάγια Νίμρι, Κάρμεν Ελίας, Εύα Λόρατς

Η Λίλα Κάσεν είναι μια διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζεται ύστερα από χρόνια αποχής να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έπειτα από ένα ατύχημα όμως θα χάσει τη μνήμη της και μια άσημη τραγουδίστρια καραόκε, η οποία την μιμείται εξαιρετικά, δέχεται να της ξαναθυμίσει τον… εαυτό της.

Bumblebee

Περιπέτεια
Διάρκεια: 113'
Σκηνοθεσία: Τράβις Νάιτ
Παίζουν: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Τζον Ορτίζ

Κυνηγημένο από τον πλανήτη του, ένα Ότομποτ φτάνει το 1987 στη Γη. Λίγο αργότερα η 18χρονη Τσάρλι θα το ανακαλύψει μεταμορφωμένο σε κίτρινο Σκαραβαίο Volkswagen, θα το ονομάσει Μπάμπλμπι και θα ξεκινήσει μαζί του μια σχέση φιλίας με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Η Άννα και η Αποκάλυψη

Κωμωδία
Διάρκεια: 93'
Σκηνοθεσία: Τζον ΜακΦέιλ
Παίζουν: Έλα Χαντ, Μάλκολμ Κάμινγκ, Σάρα Σουάιρ

Τα Χριστούγεννα μια επαρχιακή πόλη γεμίζει ζόμπι εξαιτίας ενός ιού και μια παρέα εφήβων προσπαθεί να επιβιώσει αλλά και να σώσει αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει

Μουσική
Διάρκεια: 130'
Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ
Παίζουν: Έμιλι Μπλαντ, Έμιλι Μόρτιμερ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ

Στο Λονδίνο του ’30 ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά το θάνατο της γυναίκας του, αγωνίζεται να διατηρήσει το πατρικό του σπίτι ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα μικρά παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς.

The Bachelor 3

Κωμωδία
Διάρκεια: 100'
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Παίζουνς: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ηλίας Μελέτης

Ο Τζίμης καλεί τους τρεις κολλητούς του να γνωρίσουν τα πεθερικά του που φτάνουν στην Αθήνα από την Αφρική, με τον Ρένο να αναλαμβάνει χρέη κουμπάρου στον επικείμενο «παραδοσιακό» γάμο.

Η Επόμενη Μέρα Μιας Σχέσης


Δραματική
Διάρκεια: 97'
Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου
Παίζουν: Κιμ Μιν-Χι, Χάε - Χίο Κουόν, Σάε - Μπίεοκ Κιμ

Η σχέση ενός ιδιοκτήτη μικρού εκδοτικού οίκου με τρεις γυναίκες, τη σύζυγο, την ερωμένη και την καινούργια υπάλληλό του.