Οι Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν συνεργάζονται ξανά σε νέα ταινία!

Η Έμμα Στόουν θα έχει έναν δευτερεύοντα ρόλο στο «Save the Green Planet», το οποίο ετοιμάζει ο Γιώργος Λάνθιμος.

Οι Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν συνεργάζονται ξανά σε νέα ταινία!

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του Poor Things, η Emma Stone φαίνεται ότι θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Λάνθιμο, σε μία ακόμη μεγάλη ταινία. Ο Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζει ήδη το επόμενό του project που θα έρθει με την ονομασία Save the Green Planet και θα λειτουργεί ως remake στην ομώτιτλη Κορεάτικη ταινία.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι στην Αγγλία και στη νέα Υόρκη και όπως μαθαίνουμε από το Variety, βρίσκεται πολλά χρόνια υπό ανάπτυξη. Αρχικά, ο σκηνοθέτης του πρωτότυπου Save the Green Planet (2003) ήταν να σκηνοθετήσει το αμερικάνικο remake, σε ένα σενάριο που είχε γράψει ο Will Tracy των The Menu και Succession. Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε έναν άντρα που απαγάγει και βασανίζει έναν επιχειρηματία, αφού πιστεύει ότι εκείνος είναι μέρος μιας εξωγήινης εισβολής.

Η Emma Stone θα έχει ένα δευτερεύον ρόλο στο Save the Green Planet και αυτή η ταινία θα σηματοδοτεί την 6η φορά που οι δυο τους θα συνεργαστούν. Το remake έρχεται σε συνεργασία Λάνθιμου, Ed Guiney και Andrew Lowe με την Element Pictures. Στην παραγωγή θα βρίσκεται και του Ari Aster η Square Peg και η CJ ENM (προηγουμένως ονομαζόταν CJ Entertainment).

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Emma Stone εμφανίζεται και στην επερχόμενη ταινία του Λάνθιμου, το Kinds of Kindness με ένα εκπληκτικό cast που αποτελείται από τους Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley.

Όσον αφορά το Poor Things, η ταινία κέρδισε πέντε BAFTA βραβεία, ενώ είναι υποψήφια για Όσκαρ σε 11 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α΄ Γυναικείου Ρόλου και Σχεδιασμού Παραγωγής και Μοντάζ.

unboxholics.com