Δύσκολες Ώρες Στο Ελ Ροαγιάλ, του Ντρου Γκοντάρντ

Θρίλερ μυστηρίου με τους Ντακότα Τζόνσον, Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Χαμ. Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν.

Δύσκολες Ώρες Στο Ελ Ροαγιάλ, του Ντρου Γκοντάρντ

O Ντρου Γκοντάρντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη επτά χρόνια μετά το πολύ αγαπητό από κοινό και κριτικούς «Το Μικρό Σπίτι στο Δάσος» (Cabin In The Woods, 2011).

Μετά την κινηματογραφική πανδαισία του ντεμπούτο του, όπου ο Αμερικανός σκηνοθέτης «έπαιξε» με τα κινηματογραφικά είδη και αποδόμησε τον τρόμο, έρχεται με το αινιγματικό «Δύσκολες Ώρες Στο Ελ Ροαγιάλ» (Bad Times At the El Royale, 2018).

Από τη σύνοψη καταλαβαίνουμε ότι ο Γκοντάρντ δεν έχει πρόθεση να μοιραστεί μαζί μας την πλοκή του έργου του: Επτά άγνωστοι συγκεντρώνονται σε ένα ξενοδοχείο με το όνομα El Royale, κοντά στη λίμνη Τάχο στα σύνορα Καλιφόρνιας και Νεβάδα. Φυσικά και όλοι έχουν ένα κρυμμένο μυστικό για το σκοτεινό παρελθόν τους, και ελπίζουν να βρουν τη λύτρωση σε μία μοιραία νύχτα… πριν όλα πάνε κατά διαόλου.

Την ενδιαφέρουσα υπόθεση πλαισιώνει και ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών: Κρις Χέιμγουορθ, Ντακότα Τζόνσον, Τζεφ Μπρίτζες, Τζον Χαμ, Ράσελ Κρόου κ.α. αναλαμβάνουν να δώσουν ζωή στα μυστικά που θέλουν να κρατήσουν κρυμμένα οι επτά επισκέπτες.

Το μόνο σίγουρο για El Royale είναι ότι από την Πέμπτη 18/10 θα μπορέσουμε να το επισκεφθούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το τρέιλερ: