Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν γύρισαν κρυφά ταινία στην Ελλάδα

Ακόμα μία συνεργασία επιφυλάσσει το καλλιτεχνικό δίδυμο, το οποίο ενώνει τις δυνάμεις του για πέμπτη συνολικά φορά.

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν γύρισαν κρυφά ταινία στην Ελλάδα

Τι κι αν καλά-καλά δεν έχει κοπάσει το αποθεωτικό σούσουρο που συνοδεύει την πρεμιέρα του "Poor Things", σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Cineuropa ο Γιώργος Λάνθιμος αποκάλυψε πως έχει ήδη έτοιμη την επόμενη ταινία του, η οποία μάλιστα γυρίστηκε μυστικά στην Ελλάδα και έχει ξανά πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης εκμυστηρεύτηκε πως η ατιτλοφόρητη προς το παρόν ταινία έχει ένα «απλούστερο και πολύ διαφορετικό ύφος συγκριτικά με το "Poor Things", διότι αυτή η ιστορία απαιτούσε ένα ξεχωριστό στιλιζάρισμα». Το μοναδικό επιπλέον στοιχείο που γνωρίζουμε για την παραγωγή είναι πως χρέη διευθυντή φωτογραφίας εκτέλεσε ο Ιρλανδός Ρόμπι Ράιαν, ο ικανότατος τεχνίτης οποίος έχει δουλέψει στις τελευταίες παραγωγές του Λάνθιμου.

Εάν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, τότε αυτή θα είναι συνολικά η πέμπτη φορά που ο Λάνθιμος σκηνοθετεί την Στόουν. Η πρώτη συνεργασία τους ήταν στην οσκαρική «Ευνοούμενη», ακολούθησε η ποιητική μικρού μήκους «Βληχή», τώρα το ψυχεδελικό "Poor Things", ενώ αναμένεται η πρεμιέρα του αινιγματικού "And".

Πηγή: athinorama.gr