Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές από τον Δήμο Ηρακλείου στο Κτήμα Φιξ

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής απέκτησε το Κτήμα Φιξ και έχει ανοίξει από τις 30 Ιουνίου τις πόρτες του ως πάρκο πρασίνου, ιστορίας και πολιτισμού, λειτουργώντας το Cine Fix με την επιμέλεια της ομάδας του Cinema Alive.

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές από τον Δήμο Ηρακλείου στο Κτήμα Φιξ

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 για όλο το καλοκαίρι διοργανώνει δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους, αναψυχή, διασκέδαση, αλλά και παιχνίδι σε έναν χώρο πρασίνου 27 στρεμμάτων. Η ομάδα του Cinema Alive μας περιμένει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε έναν χώρο εμποτισμένο από την ιστορία του τόπου μας, με σκηνικά βγαλμένα από παραμύθια με βάτραχους και βασιλιάδες που έχουν σχεδιαστεί με φροντίδα και σεβασμό.

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές από τον Δήμο Ηρακλείου στο Κτήμα Φιξ
Mε σεβασμό στην ιστορία του Κτήματος Φιξ, οι διοργανωτές μοιράζονται το όραμά τους για ανάσες πολιτισμού στην πόλη μαζί με την αγάπη τους στον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο. To πρόγραμμα Movies in the Park που οργανώνει σε επίπεδο παραγωγής και λειτουργεί το Cinema Alive έχει σαν αποστολή να παραδίδει στην πόλη κεντρικά σημεία και ανάσες πρασίνου ως χώρους πολιτισμού προσβάσιμους σε όλους με δωρεάν είσοδο.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο λειτουργεί καντίνα με εκλεκτά διαλεγμένα υλικά όπως και μπαρ με κοκτέιλ. Η διακόσμηση εμπνευσμένη από αγαπημένα παραμύθια συναρπάζει μικρούς και μεγάλους που νιώθουν να εισβάλουν σε ένα παραμυθένιο χώρο χαράς και διασκέδασης.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα προβολών του Cine Fix εδώ.