«Coup de Chance»: Ο νέος Γούντι Αλεν μιλάει γαλλικά! (vid)

H 50ή ταινία του Γούντι Άλεν θα βγει στις γαλλικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου, κάνοντας ίσως πριν μια βόλτα από το Φεστιβάλ Βενετίας  

«Coup de Chance»: Ο νέος Γούντι Αλεν μιλάει γαλλικά! (vid)

«Ένα δηλητηριώδες θρίλερ στο πνεύμα του "Match Point"».

Με αυτή την περιγραφή λίγα μπορούν να πάνε λάθος στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν, 50ή τον αριθμό και πρώτη η οποία μιλάει εξ ολοκλήρου γαλλικά, αφού γυρίστηκε στην Γαλλία με πρωταγωνιστές τον Νιλς Σνάιντερ, την Λου ντε Λαάζ, τον Μελβίλ Πουπό και την Βαλερί Λεμερσιέ.

Ο Γούντι Άλεν είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη Γαλλία, μετά από την αντιμετώπιση της Αμερικής απέναντι στον ίδιο και το έργο του, τη δυσκολία να βρει εκδότη για την αυτοβιογραφία του, χρήματα για τις νέες του ταινίες και την έξοδο του «Φεστιβάλ του Ρίφκιν» που βγήκε μόνο σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική, σημειώνοντας μια πρωτοφανή εμπορική αποτυχία για τον δημιουργό του.

Η ταινία ακολουθεί την Φανί και τον Ζον, ένα ζευγάρι ευτυχισμένο, πετυχημένο επαγγελματικά, που ζει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού και μοιάζει ερωτευμένο σαν την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν. Όταν όμως η Φανί θα συναντήσει τυχαία τον Αλάν, έναν παλιό φίλο από το σχολείο θα νιώσει μια ακατανίκητη έλξη που είναι ικανή να ραγίσει την τέλεια ζωή της.

Τελευταία ή όχι τελικά ταινία του Γούντι Άλεν, το «Coup de Chance» θα βγει στις αίθουσες της Γαλλίας στις 27 Σεπτεμβρίου και όλα δείχνουν πως πριν θα κάνει την πρεμιέρα του στη Βενετία.

Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στις αίθουσες από τη Spentzos Film το φθινόπωρο.

Δείτε εδώ το τρέιλερ - για την ώρα μόνο στα γαλλικά:

Πηγή: flix.gr