«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ

Δείτε το τρέιλερ από τη νέα ταινία «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves», η οποία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Μάρτιο.

«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ από την ταινία «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves». Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Τζον Φράνσις Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκολντστάιν, οι όποιοι μας είχαν δώσει την αρκετά έξυπνη και διασκεδαστική κωμωδία «Game Night», με το καστ να περιλαμβάνει τους Κρις Πάιν, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζάστις Σμιθ και τον Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ από το «Bridgerton», Χιού Γκραντ, και Σοφία Λίλις.

Σύμφωνα με την σύνοψη της ταινίας ενας γοητευτικός κλέφτης και μια ομάδα απίθανων τυχοδιωκτών αναλαμβάνουν μια επική ληστεία για να ανασύρουν ένα χαμένο λείψανο, αλλά τα πράγματα στραβώνουν επικίνδυνα όταν έρχονται αντιμέτωποι με λάθος ανθρώπους.

Το δεύτερο τρέιλερ δείχνει ανέλπιστα διασκεδαστικό και φαίνεται πως έχει πέσει πραγματικό μεράκι και αγάπη στην ταινία. Φυσικά όλα αυτά περιμένουμε να επαληθευτούν όταν το «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου 2023.