Τιτανικός: Επιστρέφει στους κινηματογράφους με... συνταγή Avatar (pics & vid)

Τον Φεβρουάριο στην επέτειο των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του ο Τιτανικός επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Τιτανικός: Επιστρέφει στους κινηματογράφους με... συνταγή Avatar (pics & vid)

Ο "Τιτανικός" (Titanic) επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες με συνταγή... Avatar!

Πράγματι, η θρυλική ταινία του James Cameron (Τζέιμς Κάμερον) θα επανακυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο σε 4K remastered και 3D εκδοχή, προσφέροντας έτσι την απόλυτη εμπειρία θέασης, ενός εκ των κορυφαίων blockbuster ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου, για να γιορταστεί η 25η επέτειος από την πρεμιέρα του με τον κατάλληλο τρόπο.

Το αξιοσημείωτο της επανέκδοσης, πέραν της 4Κ ανάλυσης και του HDR είναι πως για πρώτη φορά θα προβληθεί σε HFR (High Frame Rate), όπως για παράδειγμα έγινε και στο Avatar: The Way of Water.

Η ταινία που άφησε εποχή και σημάδεψε το σινεμά κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1997, όντας για δεκαετίες η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με $2.2 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office -μέχρι που το Avatar του Κάμερον διέλυσε αυτό το ρεκόρ το 2009.

Ο "Τιτανικός" θα έρθει και στις ελληνικές αίθουσες σε 3D, με τις προβολές να ξεκινούν από τις 9 Φεβρουαρίου 2023, όπως μάθαμε από τα social media της Village Cinemas:

Στην ταινία παίζουν οι: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber και Bill Paxton.

Ο Τιτανικός είχε γράψει ιστορία στα βραβεία Όσκαρ με 14 συνολικά υποψηφιότητες από όπου απέσπασε 11 χρυσά αγαλματίδια -αριθμό που ισοφάρισε το θρυλικό Ben-Hur του 1959.

Δείτε το trailer της επανακυκλοφορίας του Τιτανικού παρακάτω:

Πηγή: Unboxholics