Ανγκ Λι: Κάνει ταινία για τον Μπρους Λι, με πρωταγωνιστή τον γιο του!

Ο φημισμένος Ανγκ Λι κάνει ταινία για τον Μπρους Λι, με πρωταγωνιστή τον γιο του, Μέισον!

Ανγκ Λι: Κάνει ταινία για τον Μπρους Λι, με πρωταγωνιστή τον γιο του!

Σύμφωνα με το Deadline.com, ο Ανγκ Λι βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο του όνειρο: να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία για τον θρύλο τον πολεμικών τεχνών και του σινεμά, Μπρους Λι!

Κι όχι μόνο αυτό: να δει και τον γιο του στον πρωταγωνιστικό ρόλο! Ο Μέισον Λι είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στα «The Hangover Part 2» (στο ρόλο του έφηβου «Τέντι») και στο πολεμικό δράμα του Ανγκ Λι «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» (2016). Στην Ταϊβάν έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «Stand by Me», στο χονγκονέζικο δράμα «Limbo» και στο «Who Killed Cock Robin», για το οποίο κέρδισε και μία υποψηφιότητα για το βραβείο Β' ρόλου στα Golden Horse Awards.

Ο Ανγκ Λι («Το Μυστικό του Brokeback Mountain», «Lust, Caution», «Τίγρης και Δράκος», «Η Ζωή του Pi») έχει εμπιστευτεί το σενάριο της βιογραφίας στον Νταν Φούτερμαν («Foxcatcher», «Capote») κάτι που μάς εμπνέει εμπιστοσύνη για μία ισορροπημένη, σφαιρική και διαφορετική ματιά πίσω από τον μύθο του Μπρους Λι.

Την παραγωγή έχει αναλάβει τo στούντιο της Sony και 3000 Pictures.

«Ήταν όνειρο και πάθος του Ανγκ να γυρίσει μία ταινία για τον Μπρους Λι» δήλωσε η παραγωγός της Sony, Ελίζαμπεθ Γκάμπλερ. «Ήθελε πάντα να γυρίσει μία βαθιά συναισθηματική ιστορία για τους θριάμβους αλλά και τους δαίμονες ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες της πραγματικής ζωής».

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και είμαστε περήφανοι, όλοι εμείς στη Sony, που μπορούμε να στηρίξουμε τον Ανγκ σε αυτή την καλλιτεχνική του διαδρομή που είμαστε σίγουροι ότι θα καταλήξει σε μία συγκλονιστική κινηματογραφική εμπειρία...».

Πηγή: flix.gr