«Avatar: The Way of Water»: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας! (vid)

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Avatar: The Way of Water»

«Avatar: The Way of Water»: Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας! (vid)

Σε ενάμιση μήνα επιστρέφουμε πίσω στον κόσμο της Πανδώρας όταν το σίκουελ «Avatar: The Way of Water» κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου. Ως τότε, και για να κάνει την αναμονή πιο ανώδυνη, η 20th Century Studios κυκλοφόρησε ένα νέο εντυπωσιακό τρέιλερ της ταινίας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή του, τοποθετημένο περισσότερο από μια δεκαετία μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, το «Avatar: The Way of Water» αρχίζει να αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Σάλι (Τζέικ, Νεϊτίρι και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τη διάρκεια που διανύουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν.

Πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε και η συνολική διάρκειά της ταινίας η οποία μετράει 3 ώρες και 10 λεπτά, μισή ώρα παραπάνω δηλαδή από την διάρκεια της πρώτης ταινίας, 2 ώρες και 41 λεπτά. Για σύγκριση οι αμέσως επόμενες πιο εισπρακτικές ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office, το «Avenger: Endgame» και ο «Τιτανικός» έχουν διάρκεια 3 ώρες και 2 λεπτά και 3 ώρες και 14 λεπτά αντίστοιχα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ.

Απολαύστε το νέο τρέιλερ παρακάτω.

Πηγή: flix.gr