«Wise Guys»: Ρόμπερτ Ντε Νίρο εναντίον... Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Ρόμπερτ Ντε Νίρο εναντίον... Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο γκανγκστερικό δράμα «Wise Guys»

«Wise Guys»: Ρόμπερτ Ντε Νίρο εναντίον... Ρόμπερτ Ντε Νίρο!

Επιστροφή στους κινηματογραφικούς μαφιόζικους κύκλους για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αλλά με νέα πρόκληση: να ερμηνεύσει και τους δύο, αντίπαλους, ήρωες του γκανγκστερικού «Wise Guys» του Μπάρι Λέβινσον («Rainman», «Wag the Dog», «Sleepers»).

H ταινία θα ακολουθεί την ιστορία του Βίτο Τζενοβέζε και του Φρανκ Κοστέλο, οι οποίοι υπήρξαν ισχυροί αρχηγοί αντίπαλων οικογενειών της ιταλοαμερικανικής μαφίας τις δεκαετίες του ΄50 και του ΄60. Το 1957 ο Τζενοβέζε επιχείρησε (αλλά απέτυχε) να δολοφονήσει τον Κοστέλο και η ταινία εξετάζει τις συνέπειες αυτής της απόπειρας.

Πώς και γιατί ο Ντε Νίρο θα ερμηνεύσει και τους δύο ρόλους δεν γνωρίζουμε ακόμα. Αλλά μοιάζει ενδιαφέρουσα πρόκληση για τον ηθοποιό που έχει παίξει τα πάντα.

Ο Νίκολας Πιλέτζι, συνσεναριογράφος του Μάρτιν Σκορσέζε στα «Καλά Παιδιά», έχει αναλάβει το σενάριο του «Wise Guys», ενώ ο Ιρβιν Γουίνκλερ (παραγωγός των «Καλών Παιδιών» επίσης) την παραγωγή.

Εμείς πάντως περιμένουμε να τον δούμε άμεσα στο «Killers of the Flower Moon», της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε δίπλα στους Τζέσι Πλέμονς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Πηγή: flix.gr