Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συνεργάζονται ξανά για νέα ταινία

Συνεργασία κορυφής για τον παγκόσμιο κινηματογράφο

Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συνεργάζονται ξανά για νέα ταινία
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ντέιβιντ Γκραν The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε για την Apple.

Το πρότζεκτ ακολουθεί τη συνεργασία του ηθοποιού και του σκηνοθέτη μετά το φιλμ Killers of the Flower Moon, πάλι σε σκηνοθεσία Γκραν.

Το HMS Wager ήταν ένα πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού που ναυάγησε στα ανοικτά των ακτών της Λατινικής Αμερικής το 1741. Η πλοκή περιλαμβάνει ιστορίες επιβίωσης σε έναν βάναυσο χειμώνα της Παταγονίας κυνηγώντας τον ισπανικό θησαυρό, ανταρσία και πολλούς άντρες που τσακώνονται μεταξύ τους.

Το Killers of the Flower Moon του Σκορσέζε με πρωταγωνιστή τον ΝτιΚάπριο για την Apple είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία και αφορά μια σειρά δολοφονιών στην ινδιάνικη φυλή Osage τη δεκαετία του 1920 όταν στη γη ανακαλύφθηκε πετρέλαιο. Συνθέτης της μουσικής είναι ο συχνός συνεργάτης του Σκορσέζε, Ρόμπι Ρόμπερτσον του οποίου η μητέρα ήταν ιθαγενής.Η ταινία γυρίστηκε στην Οκλαχόμα.

Με πληροφορίες από το Vanity Fair