Η Lady Gaga δίπλα στον Joker!

H Lady Gaga σε συζητήσεις για να παίξει στο σίκουελ του «Joker» στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Η Lady Gaga δίπλα στον Joker!

Πριν λίγες μέρες ο Τοντ Φίλιπς ανακοίνωσε το σίκουελ του «Joker», ανεβάζοντας την φωτογραφία του ολοκληρωμένου σεναρίου στο Instagram με τίτλο «Folie à Deux» και μαζί με αυτή τον πρωταγωνιστή της Χοακίν Φίνιξ να το διαβάζει, και έκανε τους φανς να παραληρούν.

Και τώρα σύμφωνα με το The Hollywood Reporter και η Lady Gaga βρίσκεται στις αρχικές διαπραγματεύσεις με το στούντιο για να παίξει τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν στο σίκουελ που, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να είναι μιούζικαλ!

Οι φανς άρχισαν να υποπτεύονται πως η Κουίν θα έκανε την εμφάνισή της στην ταινία από τον τίτλο της μιας και το «Folie à Deux» είναι ένας ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα, συμβιωτική ψύχωση και επακτή παραληρητική διαταραχή), μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων σε δύο ή και περισσότερα άτομα.

Σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, αν όχι η καλύτερη, για έναν τέτοιο ρόλο και πιστεύουμε πως, αν τελικά η Lady Gaga πάρει τον ρόλο τότε, όπως και ο Φίνιξ στην προηγούμενη ταινία, ίσως της χαρίσει και μια νέα υποψηφιότητα για Όσκαρ και, γιατί όχι, και μια ακόμα νίκη. Μέχρι στιγμής η πλοκή της ταινία παραμένει επτασφράγιστο μυστικό επομένως δεν είναι σαφές εάν η Gaga θα γράψει και κάποια τραγούδια στην ταινία, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάτι τέτοιο μιας και η ίδια είχε ξανασυνεργαστεί με τον Φίλιπς στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται,» στην οποία ήταν παραγωγός, και χάρισε στην Gaga το πρώτο της Όσκαρ.

Όταν κυκλοφόρησε πριν δυο χρόνια η ταινία «Joker» του Τοντ Φίλιπς είχε καταφέρει να αγαπηθεί αρκετά τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς, κερδίζοντας στην πορεία της 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, αναμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας, και πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office κάνοντάς την έτσι την πιο εισπρακτικά ακατάλληλη ταινία (R rating) όλων των εποχών.

Αναμένουμε περισσότερα σύντομα!

Πηγή: flix.gr