Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου.

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Μια ελληνική και μια γαλλική ταινία ξεχωρίζουν στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, με τον Λίαμ Νίσον να καραδοκεί...

Σελήνη, 66 Ερωτήσεις της Ζακλίν Λέντζου

Μετά από χρόνια απόστασης, η Άρτεμις επιστρέφει αναγκαστικά στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης κατάστασης υγείας του πατέρα της. Αντιμέτωπη με έναν κατά βάση άγνωστo -σε αυτήν- άνθρωπο και μια πρωτόγνωρη και δύσκολη συνθήκη θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί.

To μεγάλου μήκους ντεμπούτο της Ζακλίν Λέντζου. Παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα Encounters της Berlinale 2021, Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Ρέικιαβικ, Βραβεία ερμηνείας για τη Σοφία Κόκκαλη σε Μόντρεαλ και Θεσσαλονίκη.

Το Πάθος (Passion Simple) της Ντανιέλ Αρμπίντ

Μια χωρισμένη μητέρα βρίσκει τον εαυτό της σε μια εθιστική ερωτική σχέση με έναν Ρώσο διπλωμάτη, με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό. Ο ήρωας είναι ένας γοητευτικός ξένος. Η ζωή συγκεντρώνεται στο πρόσωπο αυτού του άντρα. Έρχεται η μέρα που αυτός φεύγει για πάντα από τη Γαλλία.

Μια ερωτική ιστορία που οδηγείται στα άκρα στην ταινία της Ντανιέλ Αρμπίντ με την Λετίσια Ντος και τον Σεργκέι Πολούνιν. Επίσημη συμμετοχή Φεστιβάλ Καννών 2020.

Μια Μέρα στη Σαγκάη (A Day in the Life of a Teddy Bear) του Βασίλη Ξηρού

Η Τζίνξι είναι βιολονίστα και ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές. Στα πρόθυρα της αναχώρησης της γνωρίζει τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που μόλις έχει φτάσει στη Σαγκάη, και ο κόσμος της αναστατώνεται. Μέσα σε μόλις μία μέρα, η σχέση τους θα περάσει τα πάνω και τα κάτω της για να τους φέρει κοντά σε διλήμματα που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής τους.

Η ταινία του Βασίλη Ξηρού γυρισμένη στην Κίνα. Με τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Ο Μεσάζοντας (Blacklight) του Μαρκ Γουίλιαμς

O Τράβις Μπλοκ λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνομωσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

O Λιαμ Νίσον ως μυστικός πράκτορας για το FBI, μπλέκει σε μια συνομωσία. Ξανά.

Μπάντι Ο Ροκ Σταρ 2 (Rock Dog 2) του Μαρκ Μπάλντο

O Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει ένα τίμημα, όταν πηγαίνουν στην πρώτη τους μεγάλη περιοδεία. Οι Τρου Μπλου , έχουν γίνει τοπικά διάσημοι στο χωριό Σνόου Μάουντεϊν - έχουν ακόμη και φανατικούς θαυμαστές! Αλλά όταν ένας μεγιστάνας της μουσικής, ονόματι Λανγκ, τους δίνει την ευκαιρία να περιοδεύσουν με την ποπ σούπερ σταρ, Λιλ Φόξι – ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει ένα τίμημα και τελικά ανακαλύπτουν ότι μόνο με το να μείνεις πιστός στον εαυτό σου μπορείς να απελευθερώσεις τη δύναμη του Ροκ εν Ρολ!

Δεύτερο μέρος για το animation που επενδύει στη δύναμη του rock n roll. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

πηγή:flix.gr