Όλα τα φώτα πάνω στον Βασιλιά - Πρώτο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν (vid)

O πληθωρικός Αυστραλός δημιουργός επιστρέφει με μια νέα ταινία εδώ και σχεδόν μια δεκαετία με τη βιογραφία του «Βασιλιά» του Rock n Roll.

Όλα τα φώτα πάνω στον Βασιλιά - Πρώτο τρέιλερ του «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν (vid)

Ο Μπαζ Λούρμαν επιστρέφει σχεδόν μετά από μια δεκαετία (από και τον «Υπέροχο Γκάτσμπυ» το 2013) με μια νέα ταινία βασισμένη στη ζωή του «Βασιλιά» του Rock n Roll, Έλβις Πρίσλεϊ, με τίτλο «Elvis».

Πριν λίγο καιρό ο Λούρμαν μας είχε χαρίσει μια κλεφτή ματιά από την βιογραφική ταινία του Ελβις, αλλά χτες κυκλοφόρησε το πρώτο τρίλεπτο τρέιλερ όπου και βλέπουμε σκηνές από την ζωή και την καριέρα του, από τα χρόνια του στο στρατό, μέχρι την κυριαρχία του στη ποπ και ροκ μουσική, ενώ ταυτόχρονα ρίχνει και φως στην σχέση του με τον μάνατζέρ του, τον Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, τον οποίο ερμηνεύει εδώ ο Τομ Χανκς.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Όστιν Μπάτλερ (ο Τεξ Γουάτσον της οικογένειας του Μάνσον στο «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο) στον ρόλο του Έλβις, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει συνυποψήφιους πρωταγωνιστές όπως τους Άνσελ Ελγκορτ, Μάιλς Τάιλερ, Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χάρι Σταίλς. Μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Ολίβια Ντεχόνγκε, Γιόλα Κουάρτεϊ, Λουκ Μπρέισι, Ντάκρε Μοντγκόμερι και ο πρόσφατα υποψήφιος για Οσκαρ, Σκότι Σμιτ-ΜακΦι.

Η ταινία «Elvis» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου και κάτι μας λέει ότι είναι έτοιμη πακεταρισμένη για το Φεστιβάλ Καννών, εκεί όπου είχε ανοίξει αυλαία το 2013 ο «Υπέροχος Γκάτσμπι», η αμέσως προηγούμενη ταινία του Μπαζ Λούρμαν.

πηγή:flix.gr