Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Σημειώστε πόσες και ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου.

Προσεχώς: Ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Ένα δυνατό οσκαρικό χαρτί και δύο υπερ-περιπέτειες που φιλοδοξούν να γεμίσουν (ξανά) τις αίθουσες είναι οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, ενώ οι οσκαρικές ταινίες συνεχίζονται σε κάποια αίθουσα ή πλατφόρμα δίπλα σας.

Η Μέθοδος των Γουίλιαμς (King Richard) του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν

Εξοπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα παράτολμο σχέδιο 78 σελίδων, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία μαζί με τις κόρες του, Βένους και Σερένα. Με σκληρές προπονήσεις στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα της Καλιφόρνια, τα δύο ακατάβλητα κορίτσια σφυρηλατήθηκαν από την ανυποχώρητη αφοσίωση του πατέρα τους και την ισορροπημένη προσέγγιση της μητέρας τους, για να αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Η αληθινή ιστορία της οικογένειας της Σερένα Γουίλιαμς. Έξι συνολικές υποψηφιότητες για Οσκαρ - ανάμεσα στις οποίες για Καλύτερη Ταινία και για Α' Ανδρικό Ρόλο για τον Γουίλ Σμιθ. Από τις 17 Φεβρουαρίου στις ελληνικές αίθουσες.

Τα Μυστικά της Αδερφής μου (Souad) της Αϊτέν Αμίν

Σε μια μικρή πόλη στο Δέλτα του Νείλου, η Σουάντ, μια δεκαεννιάχρονη κοπέλα, ζει διπλή ζωή: την αληθινή, που καθορίζεται από τη συντηρητική αιγυπτιακή κοινωνία, και τη μυστική, αυτή του διαδικτύου. Μια σειρά γεγονότων οδηγεί τη Ραμπάμπ, τη δεκατριάχρονη αδελφή της, σε ένα ταξίδι αναζήτησης απαντήσεων και στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών τους.

Μια ιστορία ενηλικίωσης με φόντο τη ζωή στη σύγχρονη Αίγυπτο. Η πρόταση της Αιγύπτου για το Οσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.

Uncharted του Ρούμπεν Φλάισερ

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Νέιθαν Ντρέικ στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Βίκτορ «Σάλι» Σάλιβαν για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Φερντινάντ Μαγκελάν πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Μονκάντα ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Νέιτ και ο Σάλι καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Νέιτ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Βασισμένο σε μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες σε πωλήσεις σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, το «Uncharted» εξιστορεί την πρώτη περιπέτεια του Νέιθαν Ντρέικ - βλ. Τομ Χόλαντ, ακριβώς στο απόγειο της καριέρας του.

Eνας Οργισμένος Aνδρας Εκδικείται (Wrath of Man) του Γκάι Ρίτσι

Ένας ψυχρός και μυστηριώδης χαρακτήρας που εργάζεται σε μια εταιρεία φορτηγών μεταφοράς χρημάτων και είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Αντζελες κάθε εβδομάδα.

Ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τον Τζέισον Στέιθαμ... οργισμένο.

πηγή:flix.gr