«The Offer»: Τα παρασκήνια της ταινίας «Ο Νονός»

Η σειρά «The Offer» παρουσιάζει τα παρασκήνια της θρυλικής ταινίας "Ο Νονός"

«The Offer»: Τα παρασκήνια της ταινίας «Ο Νονός»

«The Offer»: Η σειρά για το παρασκήνιο των γυρισμάτων του «Νονού» έχει trailer
Είναι γνωστό ότι η πλατφόρμα Paramount+ έχει μπει δυναμικά στο τοπίο της αγοράς: αγοράζει τίτλους και δίνει πράσινο φως σε μεγάλες παραγωγές. Στόχος είναι να προσελκύσει ένα έτοιμο κοινό, με κλασικό πρόγραμμα και νέες παραγωγές που όμως πατάνε σε κάτι γνωστό και οικείο.


Το «The Offer» (that we can't refuse) θα ακολουθεί την ιστορία του νέου (τότε) παραγωγού Αλ Ρούντι, πίσω από τις κάμερες - στο πλούσιο παρασκήνιο των γυρισμάτων με τους Φράνσις Φορντ Κόπολα, Μπομπ Εβανς και Μάριο Πούζο. Ο Μάικλ Τόλκιν («The Player») γράφει το σενάριο κι ο Ρούντι παραμένει ως παραγωγός και στην σειρά.

Είναι γνωστές οι ιστορίες για το πόσο πάλεψε ο Κόπολα να επιβάλει τους Μάρλον Μπράντο και Αλ Πατσίνο (το στούντιο ήθελε Λόρενς Ολίβιε και Ρόμπερτ Ρέντφορντ) και πόσο αγωνίστηκε για να κάνει την ταινία του έτσι όπως την οραματίστηκε. Μία σειρά που θα αποκαλύπτει όλα αυτά έχει σίγουρα ενδιαφέρον, αν και πάντα η μυθοπλαστική αναπαράσταση κρύβει την παγίδα του «ποιος μπορεί να ερμηνεύσει τον Μπράντο και τον Πατσίνο».


Τον Αλ Ρούντι ερμηνεύει ο Μάιλς Τέλερ, ο Μάθιου Γκουντ τον θρυλικό Μπομπ Εβανς, ενώ τον Φράνσις Φορντ Κόπολα ενσαρκώνει ο Νταν Φόγκλερ.

Το «The Offer» θα κάνει πρεμιέρα στην Paramount+ την Πέμπτη, 28 Απριλίου με τα 3 πρώτα επεισόδια. Αμέσως μετά θα υπάρχει διαθέσιμο ένα νέο επεισόδιο για streaming κάθε Πέμπτη.