Πινόκιο του Guillermo Del Toro: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το Netflix (vid)

Ο Πινόκιο του Guillermo Del Toro είναι πιο παραμυθένιος από ποτέ - Πρώτο teaser 

Πινόκιο του Guillermo Del Toro: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser από το Netflix (vid)

Το "passion project" του Guillermo Del Toro λέγεται Pinocchio και πλέον το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο teaser βίντεο. Η stop-motion μουσική περιπέτεια του διάσημου δημιουργού θα είναι γεμάτη αστέρες του Χόλιγουντ και εκτός από το εν λόγω βίντεο αποκαλύφθηκε όλη η λίστα του cast.

Στην πρωτότυπη αγγλική βερσιόν δανείζουν τις φωνές τους οι: Ewan McGregor ως Γρύλος, David Bradley ως Τζεμπέτο και ο πρωτοεμφανιζόμενος Gregory Mann ως Πινόκιο. Το υπέρλαμπρο καστ συμπληρώνουν: ο Finn Wolfhard, η βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett, ο John Turturro, ο Ron Perlman, ο Tim Blake Nelson, ο Burn Gorman, καθώς και οι βραβευμένοι με Όσκαρ Christoph Waltz και Tilda Swinton. Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό το ελληνικό cast από το Netflix.

Ο Del Toro θα δώσει και τη δική του πινελιά στην ταινία και μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως θα διαδραματίζεται στο 1930, στην εποχή της ανόδου του φασισμού στην Ιταλία. Φυσικά, εμπνευσμένη από το κλασσικό βιβλίο του Carlo Collodi.

Η λεζάντα του Netflix Ελλάδας λέει:

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο διασκευάζει το κλασικό ιταλικό παραμύθι του ΠΙΝΟΚΙΟ σε μια stop-motion μουσική περιπέτεια. Ακολουθήστε τις σκανταλιάρικες περιπέτειες του Πινόκιο καθώς προσπαθεί να γίνει ένα αγόρι με σάρκα και οστά.

Το σενάριο του Πινόκιο το ανέλαβε ο Del Toro μαζί με τον Patrick McHale, ενώ στη μουσική θα δουλέψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat, ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν και με ένα βραβείο Όσκαρ.

Ο "Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο" όπως θα ονομάζεται στα ελληνικά, θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.

Πηγή: unboxholics.com