Νέα ταινία από τον Μπονγκ Τζουν-χο με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον!

Ο Κορεάτης σκηνοθέτης, Μπονγκ Τζουν-χο επιστρέφει στην επιστημονική φαντασία μεταφέροντας το επερχόμενο βιβλίο του Έντουαρντ Άστον «Mickey7» στη μεγάλη οθόνη.

Νέα ταινία από τον Μπονγκ Τζουν-χο με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον!

Ο Μπονγκ Τζουν-χο φαίνεται πως βρήκε τη νέα του ταινία μετά από τον θρίαμβο των «Παράσιτων» του 2019.

Ο Τζουν-χο επιστρέφει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας γράφοντας το σενάριο και αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία μιας ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής ταινίας η οποία θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα του Έντουαρντ Άστον «Mickey7». Και ίσως το πιο συναρπαστικό σε αυτό είναι ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Άστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές υποχρεώσεις. Έτσι ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκείνος με κάποιο τρόπο ζει, για να επιστρέψει και να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και την διαστημική αποικία.

Έχοντας υπόψιν τις προηγούμενες δουλειές του Τζουν-χο είναι αβέβαιο το πόσο πιστός θα μείνει στο βιβλίο του Άστον και δεν θα αλλάξει αρκετά πράγματα στην ταινία του. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής η ταινία βρίσκεται ήδη στα αρχικά στάδια και ακόμα δεν γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Πηγή: flix.gr