Τομ Χανκς: Ξεχώρισε τις τρεις αγαπημένες του ταινίες

Ο εκ των κορυφαίων ηθοποιών όλων των εποχών, Τομ Χανκς, ξεχώρισε τις τρεις αγαπημένες του ταινίες και η λίστα έχει εκπλήξεις.

Τομ Χανκς: Ξεχώρισε τις τρεις αγαπημένες του ταινίες

O Τομ Χανκς είναι ίσως ένας από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές του Χόλιγουντ και με μια φιλμογραφία η οποία εκτείνεται μέσα από πολλές δεκαετίες και διάφορα κινηματογραφικά είδη. Ισως οι θαυμαστές του έχουν τις δικές τους αγαπημένες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο ίδιος, αλλά ποιες από αυτές είναι πραγματικά οι αγαπημένες ταινίες του Τομ Χανκς;

Μιλώντας στο podcast του Μπιλ Σίμονς, ο Χανκς του ζητήθηκε να πει ποιες είναι οι τρεις αγαπημένες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει. Πριν το κάνει όμως ο Χανκς εξήγησε πως «δεν θα το κάνω σύμφωνα με τον τρόπο που βγήκαν οι ταινίες. Θα το κάνω με τον τρόπο της προσωπικής εμπειρίας καθώς τις έκανα».

Πρώτη ταινία ανέφερε το «A League of Their Own» εξηγώντας πως ο κύριος λόγος που επέλεξε αυτή την ταινία είναι λόγω του καλοκαιριού που βίωσε ενώ την γύριζε, έπαιζε μπέιζμπολ και ζούσε τη ζωή της μικρής πόλης με την οικογένειά του. Η δεύτερη ταινία ήταν το «Cast Away» και πώς ήταν να ζούσε στα νησιά Φίτζι για πολλούς μήνες και να κολυμπούσε από το νησί του όπου έμενε η οικογένειά του σε ένα σκάφος που θα τον πήγαινε σε άλλο νησί για να παίξει στην ταινία.

Τέλος ανέφερε και το «Cloud Atlas», η οποία τόσο για τους κριτικούς όσο και για το κοινό, δεν θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες. Αλλά ο Χανκς έχει διαφορετική άποψη. «Γυρίσαμε το [“Cloud Atlas”] με πολλές ελπίδες και ένα όνειρο και τίποτα άλλο μέσα σε πολλή αγάπη.

Αλλά το ίδιο το έργο, ήμασταν μέρος αυτού του μεγάλου, τεράστιου συνόλου. Φανταστικοί άνθρωποι που απλώς προσπαθούσαν να κάνουν την πιο σκληρή και καλύτερη δουλειά με όχι τις καλύτερες συνθήκες. Ολη αυτή η ταινία ήταν δύσκολη να γίνει που η πραγματοποίησή της ήταν μαγική»

πηγή: flix