Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον θα είναι στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον πατέρα της ατομικής βόμβας

Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

H νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ συνεχίζει να αποκτά ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ.

Πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει πως ο Κίλιαν Μέρφι θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Οπενχάιμερ ενώ η Έμιλι Μπλαντ θα παίξει τον ρόλο της συζύγου του, ενώ τώρα ανακοινώθηκε πως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον βρίσκονται ήδη στις τελικές διαπραγματεύσεις για έναν ρόλο στην ταινία. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιους χαρακτήρες θα παίξουν.

Την ταινία έχει αναλάβει να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το στούντιο της Universal, το οποίο από ό,τι φαίνεται θα είναι και το νέο κινηματογραφικό σπίτι του Νόλαν μετά και την αποχώρησή του από την Warner. Μέχρι στιγμής η ταινία δεν έχει κάποιο τίτλο ή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Νόλαν ασχολείται με το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε ταινία του. Το «Dunkirk», το οποίο επικεντρώνοντας στην διάσωση Βρετανών στρατιωτών από την Δουνκέρκη της Γαλλίας, του έδωσε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας.

Πηγή: flix.gr