«Together»: μία μαύρη κωμωδία για τα ζευγάρια που επέζησαν (;) της καραντίνας

«Εχω σιχαθεί το πρόσωπό σου» / «Με τον τρόπο μου προσπαθώ να σου πω ότι... σ' αγαπώ». Αν ταυτίζεστε, δείτε το trailer της πικρής δραμεντί του Στίβεν Ντάλντρι για τα ζευγάρια στην καραντίνα, με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Σάρον Χόργκαν.

«Together»: μία μαύρη κωμωδία για τα ζευγάρια που επέζησαν (;) της καραντίνας

Μετά από τους δύο τελευταίους μας χειμώνες, τα ζευγάρια τρέμουν στο άκουσμα δύο λέξεων: «γενικό lockdown». Ειδικά, αν έχουν περάσει τα χρόνια, η σχέση έχει κλονιστεί και το να βλέπεις τον άλλον σ' ένα μικρό σπίτι 24 ωρες το 24ωρο δεν είναι το καλύτερό σου.

Αυτή την ιδέα πήρε ο Ντένις Κέλι (σεναριογράφος του BBC) και έγραψε το σενάριο του «Together», μίας κατάμαυρης, πικρής -και R Rated!- δραμεντί για ένα ζευγάρι στο Λονδίνο που πρέπει να επιβιώσει της καραντίνας και του γάμου του. Κι ανέλαβε ο Στίβεν Ντάλντρι («Οι Ωρες», «Billy Elliot»), να το μεταφέρει στην οθόνη!

«Αν υπήρχε ένα μανιτάρι που μπορεί να σε σκοτώσει, θα του το μαγείρευα και θα τον έβλεπα να πεθαίνει. Με μεγάλη χαρά.»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Τζέιμς ΜακΑβόι και Σάρον Χόργκαν (η οποία, για όσους δεν το έχουν δει, είναι η σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια της εξαιρετικής σειράς «Catastrophe», που και πάλι παρακολουθεί το γάμο ενός ζευγαριού στο Λονδίνο) που μοιάζει να βουτάνε στο μαύρο χιούμορ, την ωμή αλήθεια και την ανθρωπιά (γιατί δεν λείπει και η τρυφερότητα και η αγάπη) των ρόλων τους με το κεφάλι.

Δείτε το trailer και παρακολουθήστε πώς σπάνε τον 4ο τοίχο και απευθύνονται και σε εμάς. Αραγε τα λένε δυνατά όλα αυτά, ή ακούμε τις πραγματικές (ακατάλληλες) σκέψεις τους;

πηγή: flix