Dune: Νέο επικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ! (vid)

Κυκλοφόρησε νέο επικό τρέιλερ για το Dune, την πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ

Dune: Νέο επικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ! (vid)

Ένα προσωπικό-στοίχημα για τον σκηνοθέτη του: το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, με ένα διαστημικό καστ (Τίμοθι Σαλαμέ, Οσκαρ Αϊζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα) θα έρθει να αναμετρηθεί με όλους όσους έχουν επιχειρήσει (ανάμεσά τους φυσικά ο Ντέιβιντ Λιντς αλλά και o Αλεχάντρο Χοδορόφσκι) να μεταφέρουν την ομότιτλη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ στην μεγάλη οθόνη. Εκείνος το τόλμησε, με σενάριο που συνυπογράφει με τους Έρικ Ροθ («The Curious Case of Benjamin Button») και Τζον Σπέιτς («Passengers»).

Το πρότζεκτ αποτελεί ένα όνειρο ζωής για τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος έχει δηλώσει πως «σκοπός μου είναι να φτιάξω την ταινία του "Πολέμου των Άστρων" που δεν είδα ποτέ. Κατά κάποιον τρόπο, έναν "Πόλεμο των Άστρων" για ενήλικες. Θα δούμε...».

Το φιλμ θα κάνει επιτέλους την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου, κι αυτό είναι ένα ακόμη, ακόμη πιο επικό τρέιλερ!

Πηγή: flix.gr