Candyman: Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας τρόμου! (vid)

Ο νέος «Candyman» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, μετά από τις συνεχείς αναβολές λόγω πανδημίας, τον Αύγουστο.

Candyman: Το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας τρόμου! (vid)

Μια από τις ταινίες που επηρέασε όσο καμία άλλη η πανδημία ήταν και το «Candyman» της Νία ΝταΚόστα. Μέσα σε ένα χρόνο πήρε τη μια αναβολή πίσω από την άλλη μέχρι που κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν πως ίσως η ταινία δεν θα βγει στις αίθουσες αλλά κατευθείαν σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα.

Το νέο και αρκετά χορταστικό τρέιλερ κυκλοφόρησε χθες, το οποίο μπορεί να κρύβει ακόμα καλά τον Candyman αλλά παρουσιάζει αρκετούς νέους τρόμους για να μας ιντριγκάρει περισσότερο, για να διαψεύσει τις όποιες φήμες και να αποδείξει πως, ναι, η ταινία θα βγει στις αίθουσες στα τέλη Αυγούστου.

Το «Candyman», σε σενάριο του Τζόρνταν Πιλ, περιγράφεται ως «πνευματικό σίκουελ» του franchise, το οποίο είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Κλάιβ Μπάρκερ, μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα του Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, τον Άντονι ΜακΚόι, έναν καλλιτέχνη ο οποίος μετακομίζει μαζί με την σύντροφό του στην υποβαθμισμένη περιοχή Καμπρίνι Γκριν στο Σικάγο, ψάχνοντας για την χαμένη του έμπνευση. Και μάλλον την βρήκε στο πρόσωπο του Candyman, έναν τοπικό θρύλο, με τον οποίο φαίνεται να έχει μια πιο βαθιά σύνδεση.

Πηγή: flix.gr