Άντονι Χόπκινς: Δεν ήξερε ότι βραβεύτηκε. Άκουσε να πανηγυρίζουν και νόμιζε ότι έβλεπαν ποδόσφαιρο

Ο Άντονι Χόπκινς έγινε ο γηραιότερος άντρας που κατέκτησε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βρετανικά βραβεία BAFTA, αλλά εκείνη την ώρα ζωγράφιζε και... «άκουσα να πανηγυρίζουν από δίπλα, νόμιζα ότι παρακολουθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου».

Άντονι Χόπκινς: Δεν ήξερε ότι βραβεύτηκε. Άκουσε να πανηγυρίζουν και νόμιζε ότι έβλεπαν ποδόσφαιρο

Ο Άντονι Χόπκινς είναι ο γηραιότερος άντρας που κατέκτησε το βραβείο Καλύτερου ηθοποιού στα βρετανικά βραβεία BAFTA. Τα κατάφερε σε ηλικία 83 ετών.

Πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο Πατέρας». Πρόκειται για ταινία σε σκηνοθεσία Φλοριάν Ζέλερ. Υποδύεται έναν ηλικιωμένο με άνοια, που βρίσκεται σε σύγχυση καθώς η κόρη του Ολίβια Κόλμαν παλεύει να τον φροντίσει.

Ο Χόπκινς στη διάρκεια της τελετής δεν ήξερε ότι ήταν ο νικητής. Ο ίδιος, από την Ουαλία, στην οποία ζει καθ' όλη της διάρκεια της πανδημίας, είπε: «Αυτό είναι υπέροχο. Ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να το πάρω αυτό. Έφτασα σε ένα σημείο στη ζωή μου, αυτή η συγκεκριμένη ταινία, το ξέρω πως είναι πολύ δυνατή. Άρα για μένα, αυτό είναι ένα μπόνους, είναι ένα αστείο μπόνους και θέλω να πω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους υποψήφιους και τους νικητές. Είμαι έκπληκτος, καθόμουν εδώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου ζωγραφίζοντας και άκουσα να πανηγυρίζουν από δίπλα, νόμιζα ότι παρακολουθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου».