Τζορτζ Κλούνεϊ - Τζούλια Ρόμπερτς: Επιτέλους μαζί σε ρομαντική κομεντί!

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς θα είναι πρωταγωνιστικό δίδυμο στη ρομαντική κομεντί «Ticket to Paradise»

Τζορτζ Κλούνεϊ - Τζούλια Ρόμπερτς: Επιτέλους μαζί σε ρομαντική κομεντί!

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι φίλοι, συνεργάτες, δυο από τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής μας κι έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε μπόλικες ταινίες: «Ocean's Eleven», «Ocean's Twelve», «Confessions of a Dangerous Mind», «Money Monster», καμία, όμως, από αυτές ρομαντική κομεντί, το είδος στο οποίο τουλάχιστον η Ρόμπερτς έχει αφήσει τη σφραγίδα της εδώ και δυο-τρεις δεκαετίες. Να που ήρθε η ώρα.

Το «Ticket to Paradise» είναι το επόμενο, κοινό πόνημα των δυο ηθοποιών κι εκεί θα υποδύονται δυο διαζευγμένους συζύγους που αναγκάζονται να ξανασμίξουν σ' ένα ταξίδι στο Μπαλί, προκειμένου να σταματήσουν την κόρη τους από το να κάνει το ίδιο λάθος που εκείνοι θεωρούν πως έκαναν 25 χρόνια νωρίτερα.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ολ Πάρκερ του «Mamma Mia 2». Κοσμοπολίτικο περιβάλλον, δυο εκρηκτικοί πρωταγωνιστές κι ένα κλασικό, διασκεδαστικό στόρι μοιάζει να υπόσχονται μια παραδοσιακή κομεντί σαν αυτές που σπάνια βλέπουμε πια, σε όποια οθόνη. Το καλύτερο; Η ταινία, σε παραγωγή της Universal και της Working Title, προετοιμάζεται για να βγει, όταν βγει, σε κινηματογραφικές αίθουσες και όχι διαδικτυακές πλατφόρμες: όπως αρμόζει, για αγκαλιές στα καθίσματα του σινεμά και ομαδικό γέλιο!

Πηγή: flix.gr