Ντάρεν Αρονόφσκι και Τζάρεντ Λέτο ξανά μαζί μετά το «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο»

Ντάρεν Αρονόφσκι και Τζάρεντ Λέτο ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, 21 χρόνια μετά το «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο»!

Ντάρεν Αρονόφσκι και Τζάρεντ Λέτο ξανά μαζί μετά το «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο»

Πρόσφατα γιόρτασε την 20η επέτειο από την πρεμιέρα του. Το «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο», η δεύτερη ταινία της φιλμογραφίας του Ντάρεν Αρονόφσκι, ήταν μία σκληρή, επώδυνη φιλμική εμπειρία, η οποία εκεί, πάνω στην αλλαγή του μιλένιουμ, είχε ενώσει την επίτηδες ενοχλητική, βίαιη οπτική της με όλους όσους αποτύπωσαν κινηματογραφικά την αρχή της νέας χιλιετίας ως το βροντερό, κακόηχο τέλος του αμερικανικού ονείρου («Fight Club», «American Beauty», «American Psycho»). Κι έμεινε ως classic.

Σήμερα διαβάζουμε ότι ο Αρονόφσκι θα ξανασυναντηθεί στα κινηματογραφικά πλατό με τον τότε πρωταγωνιστή του, και σήμερα πλέον κάτοχο Όσκαρ, Τζάρεντ Λέτο.

Ο Αρονόφσκι ανέλαβε να σκηνοθετήσει το «Adrift» κι ο Λέτο θα πρωταγωνιστήσει. Η ιστορία, βασισμένη σε βιβλίο του συγγραφέα του «The Ring», Κότζ Σουζούκι και θέλει ένα ψαράδικο καΐκι να πλησιάζει στον ανοιχτό ωκεανό ένα γιοτ που έστειλε ένα παράξενο SOS σήμα κινδύνου. Το σκάφος μοιάζει εγκαταλειμμένο. Πρέπει να το ρυμουλκήσουν στη στεριά, αλλά μόνο ένας από το πλήρωμα του καϊκιού αναλαμβάνει να μπει στο γιοτ και να πλοηγήσει. Σύντομα θα καταλάβει γιατί όλοι οι υπόλοιποι έκαναν πίσω. Γιατί το αποκαλούν «στοιχειωμένο».

Ο Λέτο είναι αυτός που βρήκε το πρότζεκτ πριν χρόνια και το πήγε στον Αρονόφσκι, οπότε εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο παραμένει κι ως παραγωγός.

Όλα αυτά βέβαια θα ξεκινήσουν όταν ο Αρονόφσκι ολοκληρώσει το επόμενο ανακοινωμένο πρότζεκτ του: το πολύ ενδιαφέρον και προκλητικό «The Whale», με πρωταγωνιστή τον Μπρένταν Φρέιζερ.

Πηγή: flix.gr