Ο Κρίστοφερ Νόλαν εγκαταλείπει τη Warner!

Ο διάσημος σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Warner

Ο Κρίστοφερ Νόλαν εγκαταλείπει τη Warner!

Όταν ανακοινώθηκε πως η Warner αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην Αμερική όλες τις ταινίες του 2021 ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και στην διαδικτυακή πλατφόρμα του HBO Max, αρκετές ήταν οι φωνές εκείνες οι οποίες άρχισαν να εναντιώνονται στην απόφαση αυτή.

Απόφαση-σταθμός της Warner: Όλες οι ταινίες της για το 2021 στο HBO Max!

Ανάμεσά τους ήταν κι εκείνη του Κρίστοφερ Νόλαν ο οποίος αμφισβήτησε την ηθική της εταιρείας η οποία αντιμετωπίζει τους σκηνοθέτες της με τέτοιο άδικο τρόπο. Φαίνεται όμως πως ο Νόλαν είναι έτοιμος να πάει όλο αυτό κι ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με άρθρο του Wall Street Journal, o Νόλαν έχει εκνευριστεί τόσο πολύ με την Warner και είναι απίθανο να ξαναδουλέψει με το στούντιο με το οποίο είχε συνεργαστεί για πάνω από δυο δεκαετίες.

Αν κάτι τέτοιο τελικά ισχύει θα πρόκειται για ένα τεράστιο οικονομικό χτύπημα για την Warner. Φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ούτε από τον ίδιον αλλά ούτε από το στούντιο και, εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, δεν θα το γνωρίζουμε μέχρι να ανακοινωθεί κάποια νέα ταινία του Νόλαν, ενώ παραμένει άγνωστο για το εάν αυτή η απόφαση θα επηρεάσει όποια άλλα πρότζεκτ ετοιμάζει με το στούντιο. Αναμένουμε νεότερα…

Πηγή: flix.gr