Στοιχειωμένος James Bond - Κι άλλη αναβολή στο πολυαναμενόμενο «No Time to Die»

Ούτε τον Απρίλιο τελικά θα βγει στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο «No Time to Die» - Το κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ ως James Bond μετατίθεται για τον Οκτώβριο 

Στοιχειωμένος James Bond - Κι άλλη αναβολή στο πολυαναμενόμενο «No Time to Die»

Κάνοντας σχεδόν ένα τέλειο κύκλο μέσα στο έτος, το «No Time to Die» είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020. Το πρώτο κύμα της πανδημίας έσπρωξε την έξοδό του τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε ξανά για τον Απρίλιο του 2021.

Παρά την έλευση του εμβολίου, αλλά και την ελπίδα πως κάποια στιγμή μετά από ένα ολόκληρο έτος, η πανδημία θα υποχωρήσει, μοιάζει πολύ δύσκολο να ποντάρει κανείς πως η φετινή άνοιξη θα είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο κύμα της πανδημίας, με την Αγγλία να βρίσκεται σε ολικό (τρίτο) lockdown και τις αίθουσες να είναι στην πλειοψηφία τους κλειστές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, με εξαίρεση την Ασία. Έτσι, εκείνο που μέρες τώρα φημολογούνταν, επιβεβαιώθηκε επίσημα από το στούντιο της Universal: Το «No Time to Die» αναβάλλεται ξανά, με την έξοδό του στις αίθουσες να προγραμματίζεται, τώρα, για τις 8 Οκτωβρίου, 2021.

Σαν κινηματογραφικό ντόμινο, η μετακίνηση του «No Time to Die» πυροδοτεί αλλαγές στις ημερομηνίες εξόδου και άλλων πολυαναμενόμενων ταινιών: το «Last Night in Soho» του Έντγκαρ Ράιτ μετακινείται από τον Απρίλιο στις 22 Οκτωβρίου, το «Nobody» με τον Μπομπ Όντενκερκ μεταφέρεται από τον Φεβρουάριο στον Απρίλιο για να καλύψει το κενό. Αντίστοιχα, το «Bios», η ταινία επιστημονικής φαντασίας του Μιγκέλ Σαπότσνικ με τον Τομ Χανκς, φεύγει από τον Απρίλιο και προγραμματίζεται για τον Αύγουστο - με την ελπίδα ενός «φυσιολογικότερου» εισπρακτικού καλοκαιριού. Προνοητικό, το σίκουελ της «Οικογένειας Άνταμς» που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Οκτωβρίου, έρχεται μια εβδομάδα νωρίτερα, για να μην συμπέσει με την, τελικά, πιο πολυαναμενόμενη και πιο ταλαιπωρημένη ταινία της σεζόν.

Πηγή: flix.gr