Netflix: Συνάντηση γιγάντων - Ντι Κάπριο, Στριπ, Μπλάνσετ, Πέρι στην ταινία «Dont Look Up»

Η ταινία «Dont Look Up» του Netflix ανακοίνωσε το cast της. Θα πρωταγωνιστήσουν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέρλιλ Στριπ και Κέιτ Μπλάνσετ.

Netflix: Συνάντηση γιγάντων - Ντι Κάπριο, Στριπ, Μπλάνσετ, Πέρι στην ταινία «Dont Look Up»

Είναι μερικές ταινίες που μαζεύονται ένα μάτσο τρομεροί ηθοποιοί και στρέφουν τα βλέμματα, αλλά στην πλειοψηφία τους αυτές είτε θα είναι δραματικές είτε κάποιο άλλο είδος. Πάντως στις κωμωδίες δεν συμβαίνει αυτό. Μέχρι που ο Adam McKay και το Netflix αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ, The Big Short.

Ο διάσημος σεναριογράφος και σκηνοθέτης φέρνει τόσα πολλά ονόματα του Χόλιγουντ για να παίξουν στη νέα του κωμική ταινία με τίτλο "Don't Look Up", που όμοιό της τέτοιο all-star cast στο είδος σπάνια βλέπουμε.

Αρχικά, ανακοινώθηκε πώς προστέθηκαν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Leonardo DiCaprio και Meryl Streep, μαζί με τους Jonah Hill, Himesh Patel και Timothee Chalamet. Αυτοί θα συμπρωταγωνιστήσουν με την Jennifer Lawrence και την Cate Blanchett που ήταν από τα πρώτα ονόματα που μάθαμε ότι θα παίξουν στο φιλμ.

Μόνο από το tweet που ανήρτησε το Netflix μπορείτε να καταλάβετε το βεληνεκές των αστέρων είτε ηθοποιών είτε καλλιτεχνών που θα παρελάσουν μπροστά από τον φακό του McKay. Όπως έκανε και με τα "επεξηγηματικές σφήνες" στο The Big Short, έτσι και στο Don't Look Up, ο McKay Θα χρησιμοποιήσει αυτό το στιλάτο φορμάτ για να αναδειχθούν όλα αυτά τα ονόματα όπως οι Ariana Grande, Kid Cudi, Tomer Sisley και ο Matthew Perry από τα "Φιλαράκια".

Τώρα, όσον αφορά το σενάριο αυτό θα επικεντρώνεται σε δύο επιστήμονες, που θα τους υποδυθούν οι Lawrence και DiCaprio, οι οποίοι ανακαλύπτουν πως ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη σε έξι μήνες. Τότε ξεκινούν ένα media tour σε όλο το κόσμο για να τον προειδοποιήσουν με γεγονότα και αποδείξεις για τον επερχόμενο Αρμαγεδών, αλλά ούτε αντίκτυπο βρίσκουν ούτε αρκετό κόσμο που τους πιστεύει.

Τέλος, τα γυρίσματα του Don't Look Up αναμένεται να ξεκινήσουν στη Βοστώνη.

Πηγή: unboxholics