Κι άλλη αναβολή για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die»

Νέα αναβολή για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», λόγω της κατάστασης παγκοσμίως

Κι άλλη αναβολή για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die»

Το «No Time to Die» αναβάλει και πάλι την έξοδο του στις αίθουσες. Όπως ανακοινώθηκε η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 12 Νοεμβρίου, αλλά μεταφέρεται για το 2021, και πιο συγκεκριμένα για τις 2 Απριλίου, έναν σχεδόν χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

«Η MGM, η Universal και οι παραγωγοί του Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, ανακοίνωσαν πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘No Time to Die’, η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ, αναβάλλεται μέχρι τις 2 Απριλίου για να μπορέσει να προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε πως η αναβολή αυτή θα απογοητεύσει τους φανς αλλά για την ώρα ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ταινία μαζί σας του χρόνου», ανακοίνωσε το στούντιο.

H κίνηση αυτή μοιάζει να είναι η πιο λογική και αναμενόμενη, ιδιαίτερα όταν οι κινηματογράφοι στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, στις δυο μεγαλύτερες αγορές στην Αμερική, παραμένουν ακόμα κλειστοί και τα κρούσματα στην Ευρώπη αρχίζουν και πάλι συνεχώς να αυξάνονται, τα στούντιο αναβάλουν συνεχώς τις ταινίες τους περιμένοντας το πότε θα είναι ασφαλής να επιστρέψει ο κόσμος στις αίθουσες.

Πηγή: flix.gr