Το trailer του Dune μάς εισάγει σε ένα επικό και δυστοπικό sci-fi σύμπαν

Kυκλοφόρησε το πρώτο επικών διαστάσεων trailer του DUNE που σκηνοθετεί ο Denis Villeneuve, βασισμένος στο ομώνυμο saga βιβλίων του Frank Herbert. Βγαίνει στα σινεμά στις 20 Δεκεμβρίου.

Το trailer του Dune μάς εισάγει σε ένα επικό και δυστοπικό sci-fi σύμπαν

Πιστή στο ραντεβού της η Warner Bros. και η Legendary Pictures κυκλοφόρησαν το πρώτο επικών διαστάσεων trailer του DUNE που σκηνοθετεί ο Denis Villeneuve, βασισμένος στο ομώνυμο saga βιβλίων του Frank Herbert. «Ο φόβος είναι ο δολοφόνος του μυαλού. Θα τον αντιμετωπίσω και θα τον αφήσω να με διαπεράσει. Όταν ο φόβος φύγει μόνο εγώ θα έχω απομείνει» ακούγεται να λέει ο Paul Atreides του Timothee Chalamet ή αλλιώς ο εκλεκτός της υπόθεσης που θα φέρει την λύτρωση στο λαό του πλανήτη των Arrakis.

Δυστοπικά ερημικά πλάνα που καταπίνουν το κάδρο από τον κινηματογραφιστή Greig Fraser, απίθανης κλίμακας σκηνικά, μουσική από τον Hans Zimmer, διαστημικά σκουλήκια, μάχες με Stillsuits, δράση και δράμα δια χειρός του σκηνοθέτη των "Blade Runner 2049" και "Arrival", συνθέτουν το trailer του νέου φιλόδοξου Dune. Μάλιστα, η επιλογή του τραγουδιού που το ντύνει δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για διασκευή του "Eclipse" των Pink Floyd, με τους οποίους ο οραματιστής Alejandro Jodorowski ήθελε να συνεργαστεί στο soundtrack της δικής του αδικοχαμένης αναβίωσης του Dune.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το Dune «διηγείται την ιστορία του χαρισματικού νεαρού Paul Atreides, ο οποίος γεννιέται με ένα πεπρωμένο πέρα από κάθε φαντασία του. Θα ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και των ανθρώπων του. Με τις μεγάλες δυνάμεις να παρασύρονται σε μια ανελέητη σύγκρουση για το Spice του πλανήτη Arrakis, την πιο πολύτιμη ουσία που υπάρχει και μπορεί να ξεκλειδώσει τις εξαιρετικές ικανότητες της ανθρωπότητας, μόνο αυτοί που θα δαμάσουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν».

Ο Chalamet υποδύεται τον πρωταγωνιστή Paul Atreides και εκτός αυτού, συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya (Chani), Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa (Duncan Idaho) και ο Javier Bardem.

Το DUNE αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους (καλώς εχόντων των πραγμάτων λόγω κορωνοϊού) στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Πηγή: unboxholics