#SafeSteps με τη Σοφία Μπεκατώρου

Ένα πρόγραμμα με τη συμμετοχή εφήβων μεταναστών με τη σύμπραξη της Σοφίας Μπεκατώρου και τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Ωνάση

#SafeSteps με τη Σοφία Μπεκατώρου

Μοναδική εμπειρία αποτέλεσε η έναρξη του προγράμματος #SafeSteps που πραγματοποιήθηκε στο Experience Park του Ελληνικού σε πρώτη φάση με τη συμμετοχή επωφελούμενων από το Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα» @MelissaNetwork. Σήμερα και αύριο το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή έφηβων κοριτσιών που διαμένουν στο Ίδρυμα Παιδόπολις Αγ. Βαρβάρα και στις 6-7/9 θα συμμετάσχουν αγόρια και έφηβοι μετανάστες από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (@synyparxis.org).

Το #SafeSteps είναι ένα πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού που υλοποιείται με το σχεδιασμό και συντονισμό της Σοφίας Μπεκατώρου (@sofiaproject.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (@eavn) και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας «Βήμα κοινό» (@vimakoino) με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν το Ellinikon Experience Park για τη φιλοξενία και την Pizza Fan Greece για τη σίτιση των συμμετεχόντων/ουσών.