Ντυθείτε όπως τα αθλητικά σας είδωλα - μια συλλογή με στυλ για τους λάτρεις των σπορ

Αγαπάτε τον αθλητισμό και θαυμάζετε εμβληματικές μορφές των σπορ; Εμπνευστείτε από το στυλ τους και απολαύστε μοναδικά outfits!

Ντυθείτε όπως τα αθλητικά σας είδωλα - μια συλλογή με στυλ για τους λάτρεις των σπορ

Πώς να συνδυάσετε τα αθλητικά παπούτσια με casualstreetwear;

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σε σχέση με τα αθλητικά είναι φυσικά η άσκηση. Οι αθλητές χρησιμοποιούν τον κατάλληλο εξοπλισμό, ειδικά ρούχα και παπούτσια για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση, αλλά και την συνολική εμπειρία τους. Ωστόσο, χάρη στο σύγχρονο design και την ασύγκριτη άνεση που προσφέρουν, πλέον τα αθλητικά έχουν καταφέρει να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Ακόμα και celebrities επιλέγουν να φορούν μοντέρνα sneakers στις βόλτες τους, συνδυάζοντάς τα με ένα χαλαρό τζιν ή ένα κολάν και oversized μπλούζες ή T-shirts. Πρόκειται για το απόλυτο casualstreetwear, ενώ φυσικά υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές ως προς τα χρώματα, τα σχέδια και τα patterns που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις εμφανίσεις σας. Τώρα πια δεν σας περιορίζουν τα σπορ παπούτσια σε σχέση με τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς που θα επιλέξετε. Έχετε πλήρη ελευθερία να τα φορέσετε ακόμα και με υφασμάτινα παντελόνια, φούστες και φορέματα.

Ποια brands κάνουν τη διαφορά στο αθλητικό casual ντύσιμο;

Η άνεση αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στο ντύσιμο και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Ευτυχώς, πλέον η τεχνολογία ως προς τον ρουχισμό έχει σημειώσει εξαιρετική πρόοδο και τα μοντέρνα αθλητικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους κορυφαίους οίκους υψηλής μόδας. Αντιθέτως, ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα των σπορ ρούχων και υποδημάτων είναι ότι συνδυάζουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα με την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας κινήσεων. Brands όπως η Nike προσφέρουν επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία, χαρακτήρα και ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Στο https://www.epapoutsia.gr/nike.html έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά παπούτσια, τα οποία φοριούνται πρακτικά με τα πάντα. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των αγαπημένων σας περιοδικών ή χαζεύοντας στο feed σας, θα πάρετε σαφώς ιδέες από τα fashionicons που σας έχουν εντυπωσιάσει με το στυλ τους. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα ζευγάρι αθλητικά σε έντονο χρώμα με ένα κάπρι παντελόνι ή ένα καυτό σορτς, ολοκληρώνοντας το look σας με ένα croptop και μια ανάλαφρη πουκαμίσα. Ακριβώς όπως η Gigi ή η Bella Hadid δηλαδή!

Πώς να ντυθείτε με στυλ χωρίς να θυσιάσετε το στυλ σας;

Ποιος δεν θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για όσα έχει καταφέρει στη ζωή του; Πέρα από προσωπικές συμπάθειες, ανεξάρτητα αν το στυλ ποδοσφαίρου που αντιπροσωπεύει ο Πορτογάλος ταιριάζει στα δικά σας γούστα, πρόκειται για έναν ζωντανό θρύλο που ακόμη γράφει Ιστορία. Ο Κριστιάνο διαθέτει εκλεπτυσμένο στυλ και μπορεί να συνδυάσει τα φαντασμαγορικά αθλητικά παπούτσια του με τζιν σε στενή γραμμή, με ένα κολλητό T-shirt που διαγράφει το γραμμωμένο του κορμί και με ελάχιστα αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο, προσφέροντάς του την σιγουριά που χρειάζεται σε καθημερινή βάση. Αλλά και γυναίκες όπως η Μαρία Σαραπόβα έχουν αγκαλιάσει το smartcasual στυλ που μόνο τα αθλητικά μπορούν να προσφέρουν. Αναδεικνύοντας την σιλουέτα της, η εντυπωσιακή τενίστρια συνδυάζει σπορ παπούτσια με μικροσκοπικά φουστάκια, σορτς αλλά και με κολάν για μια υπέροχη εμφάνιση από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδι.