Αυτό είναι το «φθηνό» iPhone που παρουσίασε η Apple - Τιμή έκπληξη

Όλα τα χαρακτηριστικά του iPhone 11, του πιο οικονομικού κινητού της νέας γενιάς των iPhones

Αυτό είναι το «φθηνό» iPhone που παρουσίασε η Apple - Τιμή έκπληξη

Τα τρία νέα της κινητά, τη σειρά iPhone 11 παρουσίασε η Apple. Τα δύο από αυτά, συγκεκριμένα τα iPhone 11 Pro είναι στη συνήθη τιμή. Υπάρχει όμως και ένα πιο οικονομικό, στην τιμή των 699 δολαρίων.

Το iPhone 11. είναι το πιο οικονομικό κινητό της νέας γενιάς των iPhones. Κι αυτό με νέα κάμερα, τσιπ και ταχύτερη απόδοση σε σχέση με την ακριβώς προηγούμενη σειρά κινητών της Apple.

Το iPhone 11, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από από αύριο 13 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το βρουν στα στα καταστήματα από την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα είναι ανοιχτές στην Ελλάδα οι παραγγελίες.

Η Apple χορήγησε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αναδιπλούμενη συσκευή

Στα βασικά χαρακτηριστικά του iPhone 11 ένας νέος εξαιρετικά ευρύς φακός που προστέθηκε στην εξωτερική μονάδα κάμερας του τηλεφώνου. Η νέα κάμερα διαθέτει οπτικό πεδίο 120 μοιρών και επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν με μεγαλύτερο βάθος πεδίου και εμβέλειας. Σύμφωνα με την Apple, αυτός ο φακός επιτρέπει στους χρήστες του iPhone 11 να βγάζουν φωτό με 4 φορές μεγαλύτερο εύρος. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πλάνα τοπίου, υποστηρίζει η Apple.

Ένας αισθητήρας επιτρέπει επίσης στο iPhone 11 να βγάζει φωτό με μεγαλύτερη φωτεινότητα, ενώ ιδιαίτερο είναι το χαρακτηριστικό που επιτρέπει καθαρές φωτό σε Night Mode, υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εχει επίσης 2x οπτικό ζουμ, ενώ η εφαρμογή της κάμερας είναι τέτοια που επιτρέπει στον χρήστη να έχει καλύτερη εικόνα του καρέ που θα βγάλει.