Factory Outlet Local: Ανοίγει στο Παλαιό Φάληρο

Το πρώτο πολυκατάστημα Factory Outlet Local ανοίγει στο Παλαιό Φάληρο.

Factory Outlet Local: Ανοίγει στο Παλαιό Φάληρο


Τα πολυκαταστήματα Factory Outlet φέρνουν πιο κοντά σε όλους τον απόλυτο προορισμό για “smart shopping”. Ο Όμιλος FF Group, αναπτύσσει δυναμικά το πρώτο ελληνικό εκπτωτικό πολυκατάστημα στη χώρα μας και παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο concept καταστημάτων μικρότερης κλίμακας αλλά μεγαλύτερης εγγύτητας, το Factory Outlet Local. Το πρώτο κατάστημα νέας γενιάς ανοίγει τις πόρτες του στα Νότια Προάστια, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου τον Μάρτιο.

Το νέο Factory Outlet Local αποτελεί ένα φιλόδοξο concept, το οποίο στοχεύει στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, που ζουν και εργάζονται στις κοντινές περιοχές. Σε έναν σύγχρονο χώρο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς τοπικές αγορές, το Factory Outlet Local προτείνει μία νέα φιλοσοφία shopping, πιο κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Στο νέο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μία μεγάλη συλλογή από διεθνή επώνυμα brand ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σε outlet τιμές όλο τον χρόνο. Προϊόντα UGG, G-Star Raw, Scotch & Soda, Maison Scotch, Franklin & Marshall, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Gas, Garcia Jeans, Sseinse, Folli Follie διατίθενται με έκπτωση έως και 80%.

Τα καταστήματα Factory Outlet Local θα λειτουργούν και ως Click&Collect σταθμοί, από όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω του e-shop. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα “CheckIn&Win”, ώστε με κάθε αγορά να κερδίζει ο καταναλωτής πόντους και προνόμια.

Μέσα στο 2021, δυο τουλάχιστον νέα Factory Outlet Local αναμένεται να κατακλύσουν τις τοπικές αγορές στα πιο κομβικά σημεία της πόλης.